3 dolog, ami nem fér bele a barátságba, mégis sokan megteszik
Te hagyod magad?
Még a legjobb barátnőnek sem szabad mindent elnézni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés választja el a bensőséges baráti kapcsolatot a tapintatlanságtól, ezért fontos, hogy nyitott szemmel járj, és észrevedd, ha a barátnőd átlépett egy határt.

Ha az alábbi dolgok valamelyikét tapasztalatot, érdemes leülnötök egy nagy, őszinte beszélgetésre, és elgondolkodni a továbbiakon.

Folyamatos piszkálódás

A barátsághoz hozzátartozik, hogy egymást ugratjuk, és ez, ha egészséges szinten marad, még a bizalom jele is lehet. Ám mindenkinek éreznie kell, hogy hol a határ, és mikor lesz a szeretetteljes viccelődésből bántó sértegetés, a másik kárára történő szórakozás.

Ha a barátnőddel való beszélgetés szinte csak abból áll, hogy téged piszkál, esetleg mások előtt vagy másokkal is rajtad poénkodik, ne hagyd magad: ideje megbeszélned vele, hogy ez így nem mehet tovább. Ha nem változtat a viselkedésén, nem ő a legmegfelelőbb személy a bizalmasod szerepére.

Jelek, hogy a pasi rosszfiú

Nemcsak a legjobb barátnő viselkedését érdemes éberen figyelni, a kiszemelt pasi esetében sem árt nyitott szemmel járni. Elmondjuk, honnan veheted észre, ha a srác igazi rosszfiú!

Vasakarat

Nagyon egyoldalú egy barátság, ha mindig csak azt csináljátok, amit az egyik fél akar. Nem szabad engedned, hogy mindig minden úgy történjen, ahogyan a barátnőd szeretné, különösen, ha te legszívesebben valami egészen mást tennél. Arra pedig fokozottan figyelned kell, hogy ne húzzon le, ne valami olyasmire kényszerítsen, ami neked rossz lehet, akár hosszú távon.

Ha mindig rád erőlteti az akaratát, az előbb-utóbb megmérgezi a viszonyt, ezért érdemes letisztázni a helyzetet még az előtt, hogy a kapcsolatotokban visszafordíthatatlan változások állnának be.

Változtatásra törekvés

Más, amikor egy barátnő őszintén, a te érdekedben megmondja, hogy egy felső nem áll túl jól, ezért nem kellene viselned, vagy hogy bizonyos szokásaid kínosak, ezért nem ártana változtatni rajtuk, és más az, amikor teljesen a saját képére akar formálni téged. 

Ha folyamatosan beleszól, hogy hogyan kellene öltözködnöd vagy viselkedned, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy hiányzik-e egy olyan ember az életedből, aki a barátodnak mondja magát, de valójában - ahelyett, hogy elfogadna, és úgy szeretne, ahogyan vagy - teljesen meg akar változtatni. 

Ezt is szeretjük