A város legszebb bajuszai december 1-jén: Bajszosok Klubja az Ötkertben
Csütörtökön az V. kerületben várnak minden bajuszbarátot!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kezdeményezés alapján országunk férfitagjai félreteszik egy teljes hónapra a borotvát és megnövesztik ékes arcszőrzetüket. Ezen tettükkel kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe kell nézniük a prosztatarákkal. A kampány zárásaként egy hivatalos Bajusz Party-val ünneplik meg a mozgalmat. A bulira december 1-jén kerül sor az Ötkertben.

Movember: Bajusz buli

A férfiak kevésbé törődnek az egészségükkel, mint a nők. Úgy vélik, hogy az igazi férfi szívós, kőkemény és betegség esetén az orvostól, illetve a rendszeres orvosi ellenőrzésektől vonakodik.

A Movember Mozgalom célja, hogy megváltoztassa az effajta gondolkodást és egy egészséges és jópofa mulatsággal felhívja a figyelmet a férfiak egészségét érintő komoly problémákra, elsősorban a prosztata megbetegedések a prosztata rák magas arányára, amely rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető.

A Movember nemzetközi mozgalom mellé állva, idén is az Ötkertben rendezik meg a jótékonysági, illetve szolidaritási akció záróeseményét, december 1-jén.

Program

  • 21:00 Balázs Elemér group
  • 22:00 Rock Fivérek (Kelemen Kabátban)
  • Dj-k Jami & Superman & Palota

A rendezvény szervezői szeretnének minden bajusz barátuknak egy felejthetetlen alkalmat teremteni arra, hogy gondoljunk férfi társainkra. Rendhagyó zenekari lineup-pal és sok más meglepetéssel várnak mindenkit tehát az Ötkertbe - arcszőrzettel, vagy anélkül.

Movember: Bajusz buli
Helyszín: Ötkert, 1054 Budapest, V. kerület, Zrínyi utca 4.
Időpont: 2011. december 1. 20 óra
További infó itt!

Kép: www.facebook.com

Ezt is szeretjük