Nyerj egy szupercsajos, érintőképernyős táblagépet a karácsonyfa alá!
Vedd kezedbe az irányítást a legújabb modellekkel! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a munkádhoz számítógépet használsz bizonyára a teljesítmény mellett a külső és a könnyű használhatóság is fontos szempont, de ugyanez igaz akkor is, ha csak kikapcsolódáshoz van szükséged egy hasznos kis gépre.

A jó hírünk az, hogy az Asus előrukkolt két olyan termékcsaláddal, mely kifejezetten a Windows® 8 új grafikus felületéhez igazodik tudásában és külsejében egyaránt. Ezek az új ASUS VivoTab és VivoBook termékcsaládok.

Bárhol, bármikor...

Ha te is azok közé tartozol, akik nagy örömmel használják ki a korlátlan elérés nyújtotta szabadságot, akkor szoros barátságot fogsz kötni a lenyűgöző Asus VivoTab TF600T táblagéppel. Az ametiszt szálcsiszolt fém vázból készült táblarész és billentyűzetes dokkoló együtt akár egész nap bírja, egyetlen feltöltéssel.

Az USB 2.0 portnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatsz hozzá bármely más külső eszközt, ha pedig az érintőképernyős funkció mellett egy hosszabb levél írására vállalkoznál a billentyűzetes dokkoló segítségével kényelmesen gépelhetsz bármilyen hosszabb szöveget is.

A VivoTab TF810C modell az egyik legerősebb teljesítményre képes táblagép, ráadásul a gyárilag mellékelt Wacom® digitális tollnak köszönhetően is igazi különcnek számít, feljegyzéseidet, rajzaidat úgy vetheted a képernyőre, mintha csak papírra írnál.

Vedd kezedbe az irányítást!

Ha élőben is szeretnéd látni és kipróbálni ezeket a lenyűgöző gépeket, látogasd meg az Asus standját, ismerkedj meg az új érintőképernyős Asus VivoTab, VivoBook és az Asus Zenboook termékcsaláddal és nyerj egy táblagépet a karácsonyfa alá!

Helszínek és időpontok:

  • November 22-23., 14-21 óráig az Allee-ban
  • November 24-25., 10-21 óráig az Arena Plazaban
  • December 1., 10-20 óráig a Debrecen Plázaban
  • December 8., 10-20 óráig a Szeged Árkádban
  • December 12-13., 14-21 óráig a Camponaban
  • December 15. 10-20 óráig a Pécs

Az VivoBook sorozatba tartozó X202 gyönyörű fém borítással rendelkezik és a sorozat többi tagjához hasonlóan az elsők között hozza el az érintéses bevitel élményét.

Csupán néhány ujjmozdulat, és a képernyőn keresztül hihetetlenül egyszerűen navigálhatsz az új Windows 8 színes csempéi között, de ha a hagyományos módon is szeretnéd kihasználni a kezdőképernyő lehetőségeit, az érintőpadot is bevetheted. Ez a fiatalos és könnyed notebook a beépített akár egy 3 órás film lejátszását is kibírja, melynek hanghatásait a SonicMaster Lite audió technológia teszi igazán élvezetessé.

A VivoBook S400 szintén remek választás, ha nem szeretnél robusztus gépet cipelni magaddal, hiszen hihetetlenül vékony és könnyű, ráadásul akár 5 órán át üzemképes egy feltöltéssel. Válaszd az elegáns ezüst vagy a csajos pink színt és gyűjtsd be az irigykedő pillantásokat!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2187847&banner=2187838&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük