Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
Ezeknek a különleges ajándékoknak garantáltan örülni fog minden édesanya!

OurStory anyaknapja2021 Femina pr cikk01.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május első vasárnapja idén is az édesanyáké, akiknek mindannyian sokat köszönhetünk. Ha azonban ajándékról van szó, ritkán mutatjuk ezt ki, és a legtöbbször nem jutunk tovább egy csokor virágnál. Pedig egy egyedi, különleges ajándékkal akár életre szóló emléket adhatunk az anyukánknak, miközben azt is kimutathatjuk, hogy mennyire szeretjük. Éppen ezért gyűjtöttük csokorba a legizgalmasabb egyedi ajándékötleteket ebben a cikkünkben!

Anyák napi vallomás

Egy bekeretezett közös kép is szuper ajándék lehet az anyukánknak, ha azonban valami különlegesebbet szeretnénk adni, akkor inkább valami mást tegyünk a keretbe! Jó ötlet lehet, ha megfogalmazzuk pár szóval, hogy mit jelent nekünk az édesanyánk, majd ezt a kis vallomást nyomtatjuk ki, és keretezzük be. Az így elkészült meglepetést ráadásul a falra is kiteheti a megajándékozott, így garantáltan mindig szem előtt lesz a kedves ajándék.

OurStory anyaknapja2021 Femina pr cikk02.png

A közös történetünk

Mi lehetne meghatóbb és személyesebb anyák napi ajándék, mint elmesélni az édesanyánkkal közös történetünket? Ha szerinted sincs ennél szívhez szólóbb, akkor az OurStory könyveit neked találták ki! A kötet oldalait - a karaktereket és a szöveget egyaránt - mi magunk állíthatjuk össze a weboldalon található rengeteg ötlet alapján, hogy a könyv a kedvenc saját történetünket mesélje el, legyen az egy vidám közös élmény az édesanyánkkal, vagy épp néhány megható pillanat! Csak ne felejtsünk el zsebkendőt is mellékelni az ajándékhoz!

Közös élmény

Ha nem ragaszkodunk a tárgyakhoz, akkor lepjük meg élménnyel az édesanyánkat! Bár jelen pillanatban nincs sok lehetőségünk kimozdulni, egy közös városnézés vagy a természet járása fantasztikus élmény lehet most is. Emellett pedig természetesen vásárolhatunk egy szabadon felhasználható ajándékjegyet is valamelyik színházba, melyet a jövőben bármikor beválthat az édesanyánk, ha egy közös estét szeretne eltölteni velünk.

OurStory anyaknapja2021 Femina pr cikk04.png

Mind egy helyről jövünk

Ha nagy a család, akkor készítsünk családfát az anyukának vagy a nagymamának, melyen egyértelműen látszik, hogy milyen sokan származnak tőle. Egy sablon segítségével könnyedén elkészíthetünk egy keretbe tehető, majd a falra kiakasztható verziót is, de még jobb, ha némi festék vagy egy falmatrica segítségével rögtön a szoba falára készítjük el a családfát. Ha pedig elkészült az alkotás, már csak a családtagok fotóira lesz szükségünk, melyeket keretezzünk be, és akasszuk fel a családfa megfelelő helyére!

OurStory anyaknapja2021 Femina pr cikk03.png

Tanuljunk valami újat!

A te anyukádnak is van egy régi hobbija, vagy olyan dolog, amit mindig is meg akart tanulni? Akkor egy tanfolyam is szuper ajándék lehet számára, különösen akkor, ha mi is vele tartunk! Tanuljunk meg egy idegen nyelvet, vagy vegyünk részt főzőtanfolyamon, esetleg ismerkedjünk meg az agyagozással, a festéssel vagy a fotózással!

(Képek forrása: Our Story)

Ezt is szeretjük