PIAF! THE SHOW - A világsikerű, eredeti francia produkció ismét Budapesten

Anne Carrere énekesnőt az új Piafként emlegetik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavalyi sikernek köszönhetően újra látható Budapesten a PIAF! THE SHOW francia produkció a Kongresszusi Központban december 12-én.

Időutazás a Montmartre utcáira

A PIAF! THE SHOW egy időutazás a Montmartre utcáira a La Vie en Rose segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét.
Az új Piafként emlegetett Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a PIAF! THE SHOW díszlete, hangulata előidézi az emlékeket. A kivetítőn az Edith Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett soha nem látott képeket is megcsodálhatunk majd. A show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri.

"Piaf csak egy van, de Anne Carrere hihetetlen!"

Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, egy olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét. Anne Carrere ezután találkozott Edith Piaf barátjával, Germaine Ricord-ral, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki annyira emlékezteti Edith Piafra - és akit azóta a világ összes országában az új Piafként emlegetnek, és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.

"Piaf csak egy van, de Anne Carrere hihetetlen!" - Le Figaro, Franciaország

"Egyszerűen elképesztő!" - Time Square Cronicle, USA

"Anne Carrere a 21. századi PIAF hangja!" - De Telegraph, Hollandia

"Anne Carrere hangja és személyisége a csúcson lévő Edith Piafra emlékeztet!" - Germaine Ricord, Edith Piaf barátja és bizalmasa

Az előadásból itt tekinthetsz meg további részleteket.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük