Ezeket az álláshirdetéseket nem találod meg máshol: szuper weboldal indult

Magyarok fejlesztették a rendszert, amivel rátalálhatsz álmaid állására.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan ábrándoznak arról, hogy egyszer csak rátalálnak arra az állásra, ami igazán passzol a személyiségükhöz, ahol kibontakoztathatják képességeiket, miközben meg is becsülik őket. Ám a tapasztalatok azt mutatják, önéletrajz-küldözgetéssel és az online portálok böngészésével csak igen ritkán jön össze az álommunkahely.

Néhány fiatal magyar startupper azonban megalkotta az álláskeresés Tinderét, az allas.hu-t, ahol nem kell CV-feltöltéssel bajlódnod, csupán azt kell megjelölnöd, ami igazán te vagy, legyen az akár tehetség, képesség, tapasztalat vagy ismeret, és máris láthatod, milyen munkalehetőségek várnak rád!

Elő a rejtett képességekkel!

A legfrissebb statisztikák azt mutatják, hogy Magyarországon folyamatosan nő a betöltetlen munkahelyek száma, miközben egyre kevesebb a megfelelő képzettséggel rendelkező munkakereső.

Ez a tendencia igazi kihívás elé állítja a munkakeresési piacot, ahol eddig sem könnyen talált egymásra munkaadó és munkakereső. Ha azonban az ember új megközelítéssel vág bele az álláskeresésbe, és a munkáltatók is másként fognak neki a megfelelő jelölt megtalálásának, mindkét oldalon megnövekedhet a siker lehetősége.

Nézzünk egy egyszerű példát. A szobafestő, aki nyáron kifestette a lakásod, szabadidejében csodálatos fotókat és grafikákat készít, ám eszébe sem jutna, hogy esélye lenne egy fotós vagy grafikusi álláspályázaton. Miközben egy kis induló cég éppen egy olyan munkavállalót keres, aki amellett, hogy grafikusként erősítené a csapatot, a készülő termékek színezését és festését is ellenőrizni tudja. 

Őszintén, elég kicsi az esély arra, hogy egy hagyományos álláskereső portálon ez a cég és ez a munkakereső egymásra találjon. Az allas.hu azonban pont az ilyen esetekre kínál megoldást.

Az álláskeresés Tindere

Az oldal alkotói nem hisznek abban, hogy az embereket kategóriákba kellene beleerőltetni, viszont biztosak abban, hogy az álommunka megtalálható, ha az ember megfogalmazza valódi vágyait, felméri saját képességeit, és felismeri, mihez van igazából tehetsége.

Erre, valamint a társkereső oldalak - ahol valós igényeink alapján próbáljuk megtalálni a legmegfelelőbb férfit vagy nőt - sikerére alapozva rájöttek, munkakeresésnél is érdemes elhagyni a sokakat frusztráló önéletrajz-feltöltögetős megoldást, és inkább a valódi képességeket megadva érdemes a munkák között keresgélni.

Matchelj össze álmaid állásával!

Ha a hagyományos álláskeresés sikertelennek bizonyult, nézd más szemszögből a dolgokat! Használd ki a társkeresők és a közösségi oldalak működési elvének hasznos lehetőségeit a karrieredben is. Töltsd fel képességeidet, tapasztalataidat ide kattintva, és várd, amíg a rendszer összepárosít álmaid állásával!

Ráadásul a felületen rögtön láthatóvá válik az is, hogy az adott állás követelményei mennyire passzolnak a profilodban megadott képességeidhez, azaz hány százalékban illik hozzád a megpályázott munka.

A tökéletes match

Az allas.hu új megközelítéssel, ésszerű, gyors rendszerben segíti az álláskeresést, így az oldalon hirdető munkaadók is biztosabbak lehetnek abban, hogy valóban rátermett jelöltet fognak találni. Hiszen mi más mutathatná meg jobban egy ember alkalmasságát, mint a tapasztalatok, képességek és ismeretek pontosan feltöltött kombinációja.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezentúl tehát az álláskeresésben is érdemes elfelejteni a korlátokat, és bízni abban, hogy rugalmassággal, kreatív megoldásokkal jóval hatékonyabban matchelhetsz az álommelóval. 

Ezt is szeretjük