Kiderült! Ezért nem írta alá Áder a törvénymódosítást
Még tárgyalják az ügyet
Áder János bekeményített, és visszaküldte a javaslatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Áder János visszaküldte újratárgyalásra az Országgyűlésnek az információszabadságról szóló törvény módosítását - írja az atlatszo.hu Facebook oldalán.

Az MTI május 9-i közleményében beszámolt, hogy Áder János amiatt dobta vissza az információs jogról szóló törvény módosításáról szóló dokumentumot, mert a közérdekű adatok megismerése tekintetében jogalkalmazási nehézséget okozhat.

A kormány reakciója

A Fidesznek fontos Áder János köztársasági elnök véleménye, azt a kormánypárti frakció teljes mértékben figyelembe fogja venni, amikor a törvényjavaslat további sorsáról dönt.

Áder János tavaly nyári beiktatása óta összesen tizenegy törvényt küldött vissza megfontolásra az Országgyűlésnek, míg a választási eljárási törvénynél előzetes normakontrollt kért az Alkotmánybíróságtól.

Az atlatszo.hu közleménye

"BREAKING NEWS: Az atlatszo.hu értesülése szerint Áder János köztársasági elnök politikai vétóval visszaküldte az Országgyűlésnek újratárgyalásra az információszabadságról szóló törvény múlt heti gyalázatos módosítását!

Köszönjük mindenkinek aki velünk kampányolt, köszönjük a 2500 aláírást! Ez még nem lefutott meccs, úgyhogy ha egyetértesz velünk, és még nem tettél úgy, írd alá!"

Ezt is szeretjük