Fotók! Áder János, ahogy csak ritkán láthatod
A köztársasági elnök szinte végig kint volt, pacsizott a magyar szurkolókkal és drukkolt a versenyzőknek. Gyurta Daninak is gratulált.

Dia

 	Női vízilabda  	Áder János aktívan részt vett az olimpián. A képen a köztársasági elnök és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke beszélgetnek a lelátón a 2012-es londoni nyári olimpia női vízilabdatornájának Magyarország - Ausztrália bronzmérkőzésén a Vízilabdacsarnokban.

Női vízilabda

Áder János aktívan részt vett az olimpián. A képen a köztársasági elnök és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke beszélgetnek a lelátón a 2012-es londoni nyári olimpia női vízilabdatornájának Magyarország - Ausztrália bronzmérkőzésén a Vízilabdacsarnokban.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Anikó

Dia

 	Fogadás  	Tarics Sándorral, a legidősebb élő olimpiai bajnokkal a londoni nagykövetség olimpikonok tiszteletére rendezett fogadáson.

Fogadás

Tarics Sándorral, a legidősebb élő olimpiai bajnokkal a londoni nagykövetség olimpikonok tiszteletére rendezett fogadáson.

Fotó: keh.hu

Dia

 	Mocsai Lajossal  	Mocsai Lajossal, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával a londoni nagykövetség olimpikonok tiszteletére rendezett fogadásán.

Mocsai Lajossal

Mocsai Lajossal, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával a londoni nagykövetség olimpikonok tiszteletére rendezett fogadásán.

Fotó: keh.hu

Dia

 	Férfi kézilabda  	Áder János egy magyar gólnak örül a lelátón a 2012-es londoni nyári olimpia férfi kézilabdatornájának elődöntőjében vívott Magyarország - Svédország találkozón a Copper Box kézilabdacsarnokban.

Férfi kézilabda

Áder János egy magyar gólnak örül a lelátón a 2012-es londoni nyári olimpia férfi kézilabdatornájának elődöntőjében vívott Magyarország - Svédország találkozón a Copper Box kézilabdacsarnokban.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Dia

 	Kézfogás Gyurtával  	Kézfogás Gyurta Dániellel, a férfi 200 méteres mellúszás olimpiai bajnokával az olimpiai faluban.

Kézfogás Gyurtával

Kézfogás Gyurta Dániellel, a férfi 200 méteres mellúszás olimpiai bajnokával az olimpiai faluban.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Anikó

Dia

 	Joó Abigél cselgáncsozóval  	Joó Abigél cselgáncsozóval az olimpiai faluban.

Joó Abigél cselgáncsozóval

Joó Abigél cselgáncsozóval az olimpiai faluban.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Anikó

Dia

 	Szurkolókkal  	Áder János magyar szurkolókkal dobol a Dorney falu melletti Eton Dorney evezőspályán 2012. augusztus 11-én, a 2012-es londoni nyári olimpia utolsó előtti versenynapján.

Szurkolókkal

Áder János magyar szurkolókkal dobol a Dorney falu melletti Eton Dorney evezőspályán 2012. augusztus 11-én, a 2012-es londoni nyári olimpia utolsó előtti versenynapján.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Anikó

Dia

 	Az érmekkel  	Áder János és felesége, Herczegh Anita megtekintik az olimpiai érmeket Csák János, Magyarország londoni magyar nagykövete és Charles Allen, az olimpiai falu polgármestere társaságában.

Az érmekkel

Áder János és felesége, Herczegh Anita megtekintik az olimpiai érmeket Csák János, Magyarország londoni magyar nagykövete és Charles Allen, az olimpiai falu polgármestere társaságában.

Fotó: keh.hu

Dia

 	Kovács Katalinnal  	Áder János kezet fog az aranyérmes Kovács Katalin kajakozóval a magyar kajak-kenu válogatott szállásán Dorneyban.

Kovács Katalinnal

Áder János kezet fog az aranyérmes Kovács Katalin kajakozóval a magyar kajak-kenu válogatott szállásán Dorneyban.

Fotó: keh.hu

Dia

 	Kökény Rolandékkal  	Áder János Kökény Rolanddal és Dombi Rudolffal, az olimpiai bajnok kajakpárossal beszélget magyar kajak-kenu válogatott szállásán Dorneyban.

Kökény Rolandékkal

Áder János Kökény Rolanddal és Dombi Rudolffal, az olimpiai bajnok kajakpárossal beszélget magyar kajak-kenu válogatott szállásán Dorneyban.

Fotó: keh.hu
Blog.hu ajánló
Szerző: Oroszi Babett
Fotó: