Mi a közös Gyurcsányban és Áderben? – Kockás nadrág, zöld zubbony

Gyurcsány hallal pózol, Áder nagyköveti díjjal. Van, ami mégis összehozhatná a két politikust.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogy mi a közös a volt miniszterelnökben, Gyurcsány Ferencben és az államfő Áder Jánosban? Például az, hogy mindkettő lánya külföldön tanul, Áder lánya, Orsolya Brüsszelben, Gyurcsányé, Anna pedig Franciaországban folytatja tanulmányait. És ez még nem minden!

Áder János 2008-ban az akkori miniszterelnökről, Gyurcsányról így nyilatkozott:

- Egy ripacskodó kalandor, aki, ha kell, táncol, ha kell, könnyeivel küszködve áll a nyilvánosság elé, ha kell, keblére öleli az ellenzéket is, de mindig szerepet játszik.

A volt miniszterelnök nemrég megosztotta horgászélményeit az egyik közösségi oldalon. Ugyanakkor köztudott, hogy Áder is hogy imádja a pecázást, és maga is beszámolt már hasonló élményekről.

Talán Gyurcsány vérszemet kapott, és beállt a pecások sorába. Bizonyára most is csak szerepet játszott, hiszen a halakat mindig visszadobta a vízbe. Esetleg együtt is felhúzhatnák egyszer a gumicsizmát, és meglehet, hogy a nyugodt víztükör mellett elsimítanák a nézeteltéréseket.

Kacér tincsek a parlamentben

A parlamentben ülő politikusoknak általában csak a szavaira, illetve a körülöttük zajló eseményekre figyelünk, amin mindig lehet eleget csámcsogni. Azonban néha érdemes részleteiben is megfigyelni egy-egy arcot.

Ezt is szeretjük