Tilos ezen az oldalon bármilyen adatot megadni - Nyereményjátékkal csalják ki a bankkártyaadatokat
A csalók a Szerencsejáték Zrt. nevét és arculati elemeit felhasználva hirdetnek nyereményjátékot, és így próbálják meg megszerezni a jóhiszemű játékosok bankkártyaadatait.

GettyImages-927768624
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nemzeti lottótársaság fontos közleményt adott ki. Adahalászok használják a Szerencsejáték Zrt. nevét és arculati elemeit. Nagyon veszélyesek lehetnek.

A csalók nyereményjátékot hirdetnek, és így próbálják meg megszerezni a jóhiszemű játékosok bankkártyaadatait.

Nyereményjátékkal csalják ki a bankkártyaadatokat

A nemzeti lottótársaság tájékoztatja játékosait, hogy ismeretlenek a Szerencsejáték Zrt. nevével és arculati elemeivel visszaélve adathalász tevékenységet folytatnak. Az általuk létrehozott, megjelenésében az Ötöslottóra utaló weboldalon nyereményjátékot hirdetve - a jóhiszemű játékosokat megtévesztő módon - bankkártyaadatokat kérnek el, amellyel utána visszaélhetnek. Az ismeretlenek által nyereményjátékként meghirdetett tevékenység a Szerencsejáték Zrt.-től független aktivitás, abban a Szerencsejáték Zrt. semmilyen módon nem vesz részt, továbbá a név és arculati elemek ilyen aktivitáshoz kapcsolódó felhasználásához nem járult - és nem is járul - hozzá.

ADATHALÁSZAT!!!

A Szerencsejáték Zrt. megteszi a szükséges jogi lépéseket, egyben felhívja a játékosai figyelmét, hogy bankkártyaadatokat soha semmilyen körülmények között ne adjanak ki anélkül, hogy meggyőződnének az adott weboldal hitelességéről és az üzemeltető kilétéről.

Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében

Egy látszólag az OTP-hez kapcsolódó telefonszámról hívogatnak csalók banki ügyfeleket

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük