A Poligamy rendezőjének új munkája: Telefondoktor
A nőgyógyász hazugságai életre kelnek
A Bárka rendezői székébe ezúttal a fiatal filmes Orosz Dénes kerül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bárka Színház műsora május 7-étől a Manna Produkció vendégelőadásával bővül. A Telefondoktor című darab főszerepében – illetve az egyetlen szerepben – a rendezőként már ismert Göttinger Pált láthatod. A darabot a Poligamy rendezője Orosz Dénes rendezte.

Orosz Dénes
Göttinger Pál

Telefondoktor

Békés Dénes - Göttinger Pál –, a harmincas éveiben járó, sikeres nőgyógyász véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. Ezzel kezdődnek a problémák. Vagy nem, talán nem is ezzel kezdődnek: hanem azzal, hogy nem mer igazat mondani. Mindenkinek azt mondja, amit az hallani szeretne. Miközben a rendelőből próbálja telefonon megoldani ezt az aprónak tűnő kellemetlenséget, kis hazugságai önálló életre kelnek odakinn, ő pedig egyre elkeseredettebben próbálja helyrehozni a lassan helyrehozhatatlant - mindvégig bezárva.

Vajon képes lesz-e Békés Dénes elrendezni ezt a délutánt – és vele az egész romba dőlni látszó életét –, újra egybesodorni a két óvodás gyermeke, egy link barátja, annak naiv barátnője, valamint öko-bio-liberális-Waldorfos felesége, idős édesanyja és egy paciensének éppen születőfélben lévő kisbabája által darabokra cincált szálakat - vagy kénytelen lesz elkezdeni igazat mondani?

Bemutató május 7-én

A produkció bemutatóját 2011. május 7-én 21 órakor tartják a Bárka Színház kávézójában. Az egyszemélyes, egyfelvonásos bohózat több szempontból is izgalmas színházi kísérlet.

Különlegessége, hogy a rendezőként jól ismert Göttinger Pál fog színészként bizonyítani, a rendezői székbe pedig a fiatal filmes Orosz Dénes kerül, aki még nem dolgozott színházban. Az újszerű vállalkozás egyben ősbemutató is, hiszen a mű most íródott, a szerző: Szabó Borbála.

Telefondoktor
Helyszín: Bárka Színház, Budapest, VIII. kerület, Üllői út 82.
Időpont: Kattints a színház havi műsorára!
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg.
Ezt is szeretjük