A legerősebb szerelemhozó kristályok

Hogyan és mire hatnak?

Szeretnéd helyrebillenteni az egyensúlyt szerelmi életedben? Hívd segítségül a kristályokat!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha rég elfeledett könyvként porosodsz a szobád sarkában, és lassan már alig emlékszel utolsó szerelmi kalandodra, itt az ideje, hogy segítséget keress! Minden féldrágakőnek megvan a maga egyedi, csak rá jellemző rezgése, ami révén energiákat képes átadni.

Ennek köszönhetően a különböző kristályok megoldást jelenthetnek számodra: energiájukkal segítenek legyőzni a boldog kapcsolat kialakítását megakadályozó görcseidet!

Szerelmi problémádtól függően válassz magadnak kristályt, amit elhelyezhetsz otthonodban vagy az irodában. Azonban még intenzívebben fejti ki hatását, ha ékszerként vagy amulettként állandóan magaddal hordod, hiszen így közvetlenebbül érintkezhet veled.

Karneol - Ha nem jön a szerelem

Növeli a dinamizmust és a kezdeményezőkészséget, ezáltal segít újra felépíteni a megtépázott önbizalmadat. Hatékonyan gyógyítja a múltbeli lelki traumákat. Belső szépségedet fokozza azáltal, hogy empatikusabbá, megértőbbé és elfogadóbbá tesz, miközben gátolja a harag vagy az irigység által gerjesztett érzelmi kitöréseket és más szélsőséges megnyilvánulásokat. A karneol révén kisugárzásod rövid időn belül megváltozik, új pozitív személyiséged pedig biztosan felkelti majd minden férfi érdeklődését.

Holdkő - A nőiségért

Nem véletlenül tartják a nők féldrágakövének, szoros kapcsolatban van a nőiség szimbólumával, a Holddal. Gyengédebbé, elfogadóbbá és intuitívabbá tesz. A testtel érintkezve felszínre hozhatja azokat a régi, feloldatlan sérüléseket, amelyek gátolnak nőiséged kibontakoztatásában és megélésében, úgyhogy többé nem kell aggódnod, hogy csak egy szürke folt leszel a hullámzó tömegben. A nőiség mellett az anyaság ve is, ezért akkor is viselheted, ha babát szeretnél, de nehezen jön össze.

13 jósmódszer, amit ki kell próbálnod!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Citrin - Ha kevésnek érzed magad

Ha örökösen tükörképedet méregeted, és elkeseredetten számolod a kilókat, a citrinre lesz szükséged. A sárga kristály a jó közérzet és a pozitív életérzés féldrágaköve, elűzi a kétségeket és a félelmeket, megszabadít ezáltal a gátlásoktól és az esetleges érzelmi függőségtől. Hozzájárul egy pozitívabb szemléletmód kialakításához. Növeli önbizalmadat, ezáltal könnyebben veszed az akadályokat és a döntéshelyzeteket. Segítségével könnyebben fejezheted ki érzéseidet és gondolataidat.

Ametiszt - Ellenség a láthatáron

Ha a rettegett ex felbukkan a láthatáron, készülj a harcra ametiszttel! Ez a féldrágakő rendkívül erős védelmet biztosít a rosszakarók pszichikai támadásaival szemben. Elűzi állandóan visszatérő sötét, depresszív gondolataidat, amelyek befolyással vannak sorsod alakulására akkor is, ha ennek nem vagy tudatában.

Az ametiszt segítségével tisztábban láthatod a helyzetedet, ugyanakkor az ex vagy a rivális viselkedésének mélyebb okait is feltárhatod. Ha pedig ismered a jelenség mozgatórugóját, magát a jelenséget is hatékonyabban tudod kezelni.

Jósolj a kristállyal!
Szeretnél még többet megtudni a kristályjóslás rejtelmeiről? Szeretnéd tudni, hogy melyik kő áll hozzád a legközelebb? Akkor próbáld ki kristályjóslás szolgáltatásunkat!

Rózsakvarc - Csalódás ellen

Szerelmi bánat viselj rózsakvarc nyakláncot! A fokozatosan oldani fogja érzelmi terheid, megszünteti a kimerültséget, és meggyógyítja a lelkeden esett sebeket. Nyugtató hatásánál fogva közelebb kerülhetsz a belső békéhez, miközben életvidámmá és optimistává tesz. Támogatja az alkotó gondolatok és általában a kreativitás kialakulását, fantáziádat intenzívebb működésre ösztönözve. Segítségével mind magadban, mind pedig környezetedben meglátod a szépet és a szeretetre méltót.

Turmalin - Találd meg önmagad!

Ez a féldrágakő nem engedi, hogy kicsússzon a talaj a lábad alól, arra ösztönöz, hogy a legkilátástalanabb élethelyzetben se veszítsd el optimizmusodat. Segít abban, hogy szavaidat és tetteidet ne a fájdalom, hanem a racionalitás irányítsa, így hamarabb és kevesebb sérülés árán zárhatod le életednek ezt a nehéz szakaszát.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Mindemellett a lelki fájdalmaktól megviselt immunrendszert is erősíti, amire szakítás után különösen nagy szükség van, hiszen a veszteség érzése csökkenti a természetes ellenálló-képességet.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • horoszkóp

Miben vagy a legjobb?

Ezt is szeretjük