A legdögösebb külföldi sztárok 25 év alatt
Ismered őket?
Néhány államban még alkoholt sem kaphatnak, de övék a jövő! Íme, a legdögösebb sztárok 25 alatt.

Dia

	Taylor Lautner	Taylor hét éves kora óta kacérkodik a színjátszással, és bár több kisebb és nagyobb szerepet is kapott, a világhírt a Twilight saga egyik főszerepe, Jacob Black karaktere hozta meg számára. Bár a rendezők a második részt egy olyan színésszel szerették volna leforgatni, aki alkatilag is jobban megfelel a szerepnek, a rajongók annyira megszerették Taylort, hogy végül a többi részben is rá osztották az indián vérfarkas szerepét.

Taylor Lautner

Taylor hét éves kora óta kacérkodik a színjátszással, és bár több kisebb és nagyobb szerepet is kapott, a világhírt a Twilight saga egyik főszerepe, Jacob Black karaktere hozta meg számára. Bár a rendezők a második részt egy olyan színésszel szerették volna leforgatni, aki alkatilag is jobban megfelel a szerepnek, a rajongók annyira megszerették Taylort, hogy végül a többi részben is rá osztották az indián vérfarkas szerepét.

Dia

 	Selena Gomez  	Édesanyja még csak 16 éves volt, amikor megszülte Selenát, aki mára sikeres énekes-színésznő lett. A Disney üdvöskéje játszott a Barney és barátai című sorozatban, a Kémkölykök 3D-ben, de a Walker, a texasi kopó című sorozatban is kapott szerepet. A Varázslók a Waverly helyből című sorozatban ő játssza az egyik főszereplőt, Alex Russót. Selenáról mindneki tudja, hogy ő Justin Bieber régi-új barátnője, azt azonban kevesebben, hogy ő minden idők legfiatalabb UNICEF nagykövete.

Selena Gomez

Édesanyja még csak 16 éves volt, amikor megszülte Selenát, aki mára sikeres énekes-színésznő lett. A Disney üdvöskéje játszott a Barney és barátai című sorozatban, a Kémkölykök 3D-ben, de a Walker, a texasi kopó című sorozatban is kapott szerepet. A Varázslók a Waverly helyből című sorozatban ő játssza az egyik főszereplőt, Alex Russót. Selenáról mindneki tudja, hogy ő Justin Bieber régi-új barátnője, azt azonban kevesebben, hogy ő minden idők legfiatalabb UNICEF nagykövete.

Dia

 	Justin Bieber  	A kanadai popénekes 1994. március 1-jén született, karrierje 2008-ban indult be, amikor egy producer felfedezte a tehetséges srác Youtube videóját. Justin kisfiús sármjával sokakat levett a lábáról, de manapság már leginkább botrányai miatt hangzik el a neve. Legutóbbi incidense miatt börtönbe is került. 	   	Kapcsolódó cikk: 	Justin Bieber botrányai »

Justin Bieber

A kanadai popénekes 1994. március 1-jén született, karrierje 2008-ban indult be, amikor egy producer felfedezte a tehetséges srác Youtube videóját. Justin kisfiús sármjával sokakat levett a lábáról, de manapság már leginkább botrányai miatt hangzik el a neve. Legutóbbi incidense miatt börtönbe is került.
 

Kapcsolódó cikk:
Justin Bieber botrányai »

Dia

 	Demi Lovato  	1992. augusztus 20-án született Dallasban, a Camp Rock és a Sony, a sztárjelölt című filmek hozták meg számára a sikert, bár kisgyerek kora óta foglalkozik színészettel és énekléssel is. A nagy hírnév, mint sok sztárt, őt is letérítette a jó útról, de mára visszatalált. Rövid ideig együtt volt Joe Jonas-szal, de két hónap után úgy döntöttek, inkább barátok maradnak - a Jonas Brothers egyébként dalt is írt Demi albumára. 	   	Kapcsolódó cikk: 	Demi Lovato vallomása »

Demi Lovato

1992. augusztus 20-án született Dallasban, a Camp Rock és a Sony, a sztárjelölt című filmek hozták meg számára a sikert, bár kisgyerek kora óta foglalkozik színészettel és énekléssel is. A nagy hírnév, mint sok sztárt, őt is letérítette a jó útról, de mára visszatalált. Rövid ideig együtt volt Joe Jonas-szal, de két hónap után úgy döntöttek, inkább barátok maradnak - a Jonas Brothers egyébként dalt is írt Demi albumára.
 

Kapcsolódó cikk:
Demi Lovato vallomása »

Dia

 	Nick Jonas  	Az 1992-es születésű Nick Jonast a legtöbben a Jonas Brothers nevű pop-rock zenekarból ismerik. Nick volt az, akit egy producer felfedezett egy fodrászszalonban, és akinek lemezszerződést ajánlottak, de a kiadónak annyira tetszett a hangzás, ahogyan Nick testvérei vokáloznak a fiúnak, hogy szólólemez helyett végül zenekart csináltak. A Jonas Brothers a Disney filmjével, a Camp Rockkal vált igazán ismertté.

Nick Jonas

Az 1992-es születésű Nick Jonast a legtöbben a Jonas Brothers nevű pop-rock zenekarból ismerik. Nick volt az, akit egy producer felfedezett egy fodrászszalonban, és akinek lemezszerződést ajánlottak, de a kiadónak annyira tetszett a hangzás, ahogyan Nick testvérei vokáloznak a fiúnak, hogy szólólemez helyett végül zenekart csináltak. A Jonas Brothers a Disney filmjével, a Camp Rockkal vált igazán ismertté.

Dia

 	Taylor Swift  	A göndör, szőke hajú amerikai énekesnő 1989-ben látta meg a napvilágot. Bár kisgyerekként még a versírással kacérkodott, 10 éves korában beleszeretett a gitározásba, és rájött, hogy a dalírás hasonlít a költészethez. Azóta számos Grammy- és egyéb díjat zsebelt már be népszerű country-dalaival, lemezeit pedig milliók vásárolják szerte a világon.

Taylor Swift

A göndör, szőke hajú amerikai énekesnő 1989-ben látta meg a napvilágot. Bár kisgyerekként még a versírással kacérkodott, 10 éves korában beleszeretett a gitározásba, és rájött, hogy a dalírás hasonlít a költészethez. Azóta számos Grammy- és egyéb díjat zsebelt már be népszerű country-dalaival, lemezeit pedig milliók vásárolják szerte a világon.

Dia

	Harry Styles	1994. február 1-jén látta meg a napvilágot Harry Edward Styles néven. A brit X-faktorban tűnt fel, egyéni indulóként, de végül, a továbbjutás érdekében négy másik sráccal együtt megalkották a One Direction nevű bandát, és egészen a dobogóig jutottak. Harry imád Twitterezni, egy alkalommal még azt is megosztotta a rajongóival, hogy bucira aludta az orrát, és hogy elfeküdte a haját.

Harry Styles

1994. február 1-jén látta meg a napvilágot Harry Edward Styles néven. A brit X-faktorban tűnt fel, egyéni indulóként, de végül, a továbbjutás érdekében négy másik sráccal együtt megalkották a One Direction nevű bandát, és egészen a dobogóig jutottak. Harry imád Twitterezni, egy alkalommal még azt is megosztotta a rajongóival, hogy bucira aludta az orrát, és hogy elfeküdte a haját.

Dia

	Dakota Fanning	Az 1994-ben született, bájos, tiszta arcú színésznő hat évesen lépett a színészi pályára, a Nevem Sam című filmben kapott szerepet. Azonnal berobbant a köztudatba, számos filmajánlatot és díjat is kapott. A Broadcast Film Critic Association Award-on még annyira kicsi volt, hogy nem érte fel a mikrofont, ezért Orlando Bloom emelte fel, hogy megköszönhesse a díjat. Legújabb szerepe szerint egy vámpírt, Jane-t formálja meg a Twilight sagában.

Dakota Fanning

Az 1994-ben született, bájos, tiszta arcú színésznő hat évesen lépett a színészi pályára, a Nevem Sam című filmben kapott szerepet. Azonnal berobbant a köztudatba, számos filmajánlatot és díjat is kapott. A Broadcast Film Critic Association Award-on még annyira kicsi volt, hogy nem érte fel a mikrofont, ezért Orlando Bloom emelte fel, hogy megköszönhesse a díjat. Legújabb szerepe szerint egy vámpírt, Jane-t formálja meg a Twilight sagában.

Dia

 	Austin Butler  	1991. augusztus 17-én született amerikai színész, énekes, modell. Nővére, Ashley szintén színész, több filmben is szerepeltek együtt. Austin olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Ned's Declassified School Survival Guide, a Hannah Montana vagy a Zeke és Luther, jelenleg pedig a Carrie naplója a fő projektje. 2011 szeptembere óta Vanessa Hudgens-szel alkotnak egy párt.

Austin Butler

1991. augusztus 17-én született amerikai színész, énekes, modell. Nővére, Ashley szintén színész, több filmben is szerepeltek együtt. Austin olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Ned's Declassified School Survival Guide, a Hannah Montana vagy a Zeke és Luther, jelenleg pedig a Carrie naplója a fő projektje. 2011 szeptembere óta Vanessa Hudgens-szel alkotnak egy párt.

Dia

 	Chloe Moretz  	Chloe Grace Moretz 1997. február 10-én született. 6 évesen debütált A rettegés háza című horrorfilmmel, és olyan sztárokkal játszott már együtt, mint Johnny Depp vagy Jude Law. Az 500 nap nyár, a Ha/ver és a Carrie című filmekből is ismerheted őt.

Chloe Moretz

Chloe Grace Moretz 1997. február 10-én született. 6 évesen debütált A rettegés háza című horrorfilmmel, és olyan sztárokkal játszott már együtt, mint Johnny Depp vagy Jude Law. Az 500 nap nyár, a Ha/ver és a Carrie című filmekből is ismerheted őt.

Dia

 	Cody Simpson  	A szőke ausztrál srác 1997-ben látta meg a napvilágot. Énekesi karrierje - akárcsak Justin Bieber esetében - a Youtube-nak köszönhető, ahova 2009-től kezdődően töltögette fel saját felvételeit. Részben ismert slágereket énekel ezeken a videókon, részben pedig saját szerzeményét adja elő. Végül egy Grammy-jelölt producer, bizonyos Shawn Campbell fedezte fel a tehetséges fiút, akinek azóta már két albuma is piacra került.

Cody Simpson

A szőke ausztrál srác 1997-ben látta meg a napvilágot. Énekesi karrierje - akárcsak Justin Bieber esetében - a Youtube-nak köszönhető, ahova 2009-től kezdődően töltögette fel saját felvételeit. Részben ismert slágereket énekel ezeken a videókon, részben pedig saját szerzeményét adja elő. Végül egy Grammy-jelölt producer, bizonyos Shawn Campbell fedezte fel a tehetséges fiút, akinek azóta már két albuma is piacra került.

Dia

	Boo Boo Stewart	Az amerikai színész, énekes, táncos és modell 1994. január 21-én született Nils Allen Stewart Jr. néven. Kisebb szerepek mellett kaszkadőrként is dolgozott, az igazi áttörést azonban a Twilight saga hozta meg számára, amelyben Seth Clearwater karakterét formálja meg. Egzotikus vonásait annak köszönheti, hogy ereiben kínai, japán, koreai, orosz, skót és Blackfoot indián vér is csörgedezik. A színészet mellett az újságírással is kacérkodik, több interjút is készített a TNA Wrestling számára.

Boo Boo Stewart

Az amerikai színész, énekes, táncos és modell 1994. január 21-én született Nils Allen Stewart Jr. néven. Kisebb szerepek mellett kaszkadőrként is dolgozott, az igazi áttörést azonban a Twilight saga hozta meg számára, amelyben Seth Clearwater karakterét formálja meg. Egzotikus vonásait annak köszönheti, hogy ereiben kínai, japán, koreai, orosz, skót és Blackfoot indián vér is csörgedezik. A színészet mellett az újságírással is kacérkodik, több interjút is készített a TNA Wrestling számára.

Dia

	Jake T. Austin	Jake 1994. december 3-án született New Yorkban, lengyel, ír, angol, puerto ricoi és argentin felmenőkkel is büszkélkedhet. A Disney üdvöskéje karrierje felfelé ível, a Varázslók a Waverly Helyből - Wizard of Waverly Place - című sorozatban ő játssza Max Russo szerepét.

Jake T. Austin

Jake 1994. december 3-án született New Yorkban, lengyel, ír, angol, puerto ricoi és argentin felmenőkkel is büszkélkedhet. A Disney üdvöskéje karrierje felfelé ível, a Varázslók a Waverly Helyből - Wizard of Waverly Place - című sorozatban ő játssza Max Russo szerepét.

Blog.hu ajánló
Fotó: