A gyűrűsujj mérete utal a kreativitásra

A tiéd mekkora?

Fantáziádnak számtalan területen hasznát veheted. Ujjaidat szemlélve kiderül, milyen erős ez a képességed.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kreatív adottságaid lehetőséget nyújtanak számodra, hogy munkádban és kapcsolataidban mindig meglepő újdonságokkal kápráztasd el a környezetedet. Találékonyságod segít, hogy könnyebben átlendülj a problémákon, és a legnehezebb helyzetekből is győztesként kerülj ki.

Kreativitásod kapcsán örömödet leled a művészetekben, és magad is szívesen használod az önkifejezésnek ezt a formáját. Ha azonban túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól, kevésbé fogod reálisan szemlélni a körülötted történő eseményeket. Vajon melyik csoportba tartozol, az ötletgazdag, fantáziadús emberekhez vagy az észérveket felsorakoztatók táborához?

Árulkodó méretek

Átlagos alkotószellem

Kreatív képességeidről elsősorban az Apolló-ujjad - vagyis a gyűrűsujjad - árulkodik. Vizsgáld meg hosszát a többi ujjadhoz viszonyítva! Az átlagos hosszúságú Apolló-ujj kicsivel rövidebb a mutatóujjnál. Ha a te kezeden is ezt fedezed fel, megnyugodhatsz: éppen annyi kreatív hajlammal rendelkezel, mely segít önmagad kifejezésében. Szereted a művészeteket, kedveled a mély baráti beszélgetéseket, és nem okoz számodra nehézséget érzelmeid kimutatása.

Korszakalkotó ötletek és érzelmi hullámverés

Ha gyűrűsujjad hosszabb az átlagosnál, biztosan tapasztaltad, hogy az érzelmeid és kreatív energiáid uralják az életedet. Rengeteg korszakalkotó ötleted van, melyekkel lenyűgözöd a körülötted élőket.

Ugyanakkor, ha érzelmeid eluralkodnak rajtad, úgy érezheted, hullámvasúton ülsz: egyik pillanatban a sírás kerülget, majd perceken belül kitörő vidámság kerít a hatalmába.

Miről árulkodnak a tenyered vonalai?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jéghideg racionalitás

Éppen ellenkező tulajdonságokkal rendelkezel, ha gyűrűsujjad sokkal rövidebb a középső ujjnál. Szilárd nézeteket vallasz, és hidegen hagy a lakberendezés, a divat vagy bármilyen kreativitást igénylő feladat. Döntéseidet az érzelmek és a fantázia helyett a logika irányítja. Nehezen mutatod ki az érzéseidet, ám megfontoltságod miatt sokan irigyelhetnek.

Ujjak közötti rés: álmodozó vagy realista?

Ha örökké a jövődről fantáziálsz, még egyedül sem unatkozol. Ám fennáll a veszélye, hogy túlságosan elszakadsz a valóságtól. Ezzel szemben a tervezgetés nélkül töltött mindennapok is csapdát rejthetnek: megfosztanak az álmodozás felszabadító érzésétől. Mennyire határozzák meg életedet a kreatív tervek? Nem csupán a gyűrűsujj mérete, hanem az Apolló-ujj és a mellette álló ujjaid közötti hézagok is árulkodnak fantáziavilágodról.

Használd a kreativitásod!

Ha karácsony előtt szeretnéd hasznosítani kreativitásodat, nézd meg videónkat, és készíts ünnepi ablakdíszt!

Realista jellem

A gyűrűsujj és a középső közötti határozott rés arra utal, hogy mindig a jelenben élsz, nem jellemző rád az álmodozás vagy az elszabaduló kreatív energia. Elfoglalnak a körülötted történő események, és csak a következő feladat elvégzésére koncentrálsz. Nem aggodalmaskodsz a jövő történései miatt, és kevésbé hiszel a sors meghatározó erejében. Barátaid mindig számíthatnak rád, és nem billensz ki könnyen érzelmi egyensúlyodból.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Álmodozó, kreatív személyiség

Ha az Apolló-ujj és a kisujjad között fedezel fel jól látható hézagot, akkor semmiképpen nem olvadsz a tömegbe. Nagyfokú kreativitással áldott meg a sors, és ezt igyekszel minél jobban kihasználni. A monoton munka nem neked való, és eszedbe sem jut feltétel nélkül követni a divatot. Saját stílust alakítasz ki, gondolkodásmódod eltérhet az átlagostól. Melletted senki nem unatkozik, mindig van a tarsolyodban egy meglepő ötlet, és büszke vagy egyedi képességeidre.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • kreativitás
  • láb

Mennyire vagy kreatív?

  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Mennyi törést látsz a tenyereden?

Ezt is szeretjük