A 4 legviccesebb női sorozat, amitől garantáltan függővé válsz
Ritkán kapcsolod be a tévét, de akkor valami igazán élvezeteset néznél? Keresd a következő sorozatokat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még az időnként felerősödő napsütés ellenére is búcsút kell intened a nyárnak. A felhőtlen szórakozásnak azonban egyáltalán nem!

Így jártam anyátokkal
A férfi fán terem
Életem értelmei
Halottnak a csók

A hűvös őszi estéken is kitűnően szórakozhatsz, ha a következő négy sorozat szereplőivel töltöd őket.

Így jártam anyátokkal

2005-ben készült a sorozat, és már a hatodik évadnál járunk. A történet alapvetően visszatekintés: a főszereplő, Ted Mosby 2030-ban elmeséli a gyerekeinek, hogyan ismerkedett meg az édesanyjukkal. A forgatókönyv azonban korántsem ennyire egyszerű.

Az epizódok során rendkívül sok eseménynek lehet szemtanúja a néző: Marshall megkéri barátnője, Lily kezét, ekkor jön rá Ted, hogy ő is szívesen megházasodna.

Megismeri Robint, akiről sokáig azt hihetjük, ő lesz az igazi, ám a forgatókönyvíró az utolsó pillanatig titkolja, ki is a választottja. Egy-egy célzásból sejteni lehet, végül nem Robin lett a befutó.

A sorozatban minden jelen van: a boldog pár, a párkapcsolatra vágyó hősszerelmes és a magányos harcos, akik hibátlanul keltik életre szerepeiket, melyeken nézőként csak felhőtlenül kacagni lehet. És valóban elég egyetlen epizódnak szemtanúja lenni ahhoz, hogy garantáltan függővé válj.

Rendezte: Rob Greenberg, Pamela Fryman.
Főszereplők: Josh Randor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan.
Hol láthatod: a Comedy Central műsorán. Bővebb információ itt. »

A férfi fán terem

Alaszkába, Elmo városába érkezik Merin Frist, írónő. Könyveiben a párkapcsolat dinamikáját boncolja, és magát szakértőnek tartja a témában. Itt-tartózkodása alatt tudja meg, hogy a vőlegénye megcsalta, ezért úgy dönt, nem megy haza. Pedig a város tele van veszélyekkel: jó pár agglegény lesi minden mozdulatát.

Végül Alaszkában marad, ahol otthonra talál, saját rádióműsorában pedig erkölcsi tanulságokat oszt meg a lakókkal - aztán persze ő is megtalálja álmai férfiját.
A sorozatban nemcsak Merin életét kísérheted figyelemmel, hanem a város minden lakójának ügyes-bajos dolgaiba is beleláthatsz - melyek rendszerint mosolyt csalnak a nézők arcára. A sorozat 2006 őszén indult Amerikában, és már a kezdetekkor nagy siker aratott. Kicsit Miért éppen Alaszka?-utóérzeted lehet az epizódok közben, de határozottan szórakoztató időtöltés.

Rendezte: Rick Wallace, Jeffrey Melman.
Főszereplők: Anne Heche, Abraham Benrubi.
Hol láthatod: a sorozatot a Viasat sugározta, jelenleg DVD-n vásárolható meg.

Életem értelmei

Az Életem értelmei valódi amerikai családi vígjátéksorozat, melyben a kemény kezű, ám lágy szívű apának és családjának mindennapjaiba tekinthetsz be.

Michael Kyle igazi modern családfő, aki sajátos módszerrel neveli családját: humorral teli bölcsességekkel, melyekkel megszabja ugyan a határokat, ám ezzel együtt szórakoztatva tanít az élet dolgaira. Pontosabban csak szeretne, hiszen ritkán övé a családfőnek járó utolsó szó joga felesége, Janet folyamatos csipkelődése vagy a búskomor tinilány, Clarie állandó pénzpumpolása miatt - a határozott Michaelt többnyire ezekkel le is veszik a lábáról. Ha azonban nekik nem sikerülne, a hatéves Kady gondoskodik róla.

Rendezte: Andy Cadiff, Leonard R. Garner Jr.
Főszereplők: Damon Wayans, Tisha Campbell.
Hol láthatod: a sorozat jelenleg a Comedy Central-on fut. Bővebb információ itt. »

Halottnak a csók

Felnõtteknek szóló mese, középpontjában Neddel, a pitesütő sráccal, aki különleges képességekkel rendelkezik: egyetlen érintésével képes feltámasztani a halottakat. Csakhogy amennyiben még egyszer megérinti őket, ismét meghalnak, ekkor már végleg.

Ráadásul a halottak az érintésétől mindössze egyetlen percre támadhatnak fel, ha pedig véletlenül tovább élve maradnak, közelükben egy véletlenszerűen választott élõlény minden elõzmény nélkül meghal. Emerson Cod, a magánnyomozó is tisztában van Ned különleges képességével, melyet igyekszik is kihasználni: a hullaházban erõszakos halállal távozottakat élesztenek fel, hogy minél több információt kiszedhessenek belőlük gyilkosukra vonatkozóan.

A bonyodalmat az okozza, amikor Ned meglátja halott gyermekkori szerelmét, Chuck-ot, és feléleszti, a lány pedig életben marad.

Az életben maradásának ára van: egy személy halála, továbbá, hogy Ned egy ujjal sem érhet Chuckhoz. A Halottnak a csók rengeteg humorral és gazdag látványvilággal ajándékoz meg, amivel garantáltan függést okoz.

Rendezte: Allan Kroeker, Lawrence Trilling, Adam Kane.
Főszereplők: Lee Pace, Anna Friel.
Hol láthatod: a sorozatot jelenleg DVD-n vásárolhatod meg.
Ezt is szeretjük