8 csalhatatlan jel, hogy tetszel a srácnak
A pasik nehezen mutatják ki az érzéseiket, de a jelek árulkodnak róluk.

Dia

	Fejből tudja a számodat	Akár több száz ember száma is ott lehet a telefonjában, de csak az igazán fontosakét jegyzi meg fejből. Talán azért tudja a tiédet is, mert biztos akar lenni benne, hogy akkor is el tud érni, ha a telefonja lemerül vagy elveszti, de az is lehet, hogy már többször bámulta a kijelzőt, azon gondolkodva, hogy felhív, és akaratlanul is megjegyezte a számodat.

Fejből tudja a számodat

Akár több száz ember száma is ott lehet a telefonjában, de csak az igazán fontosakét jegyzi meg fejből. Talán azért tudja a tiédet is, mert biztos akar lenni benne, hogy akkor is el tud érni, ha a telefonja lemerül vagy elveszti, de az is lehet, hogy már többször bámulta a kijelzőt, azon gondolkodva, hogy felhív, és akaratlanul is megjegyezte a számodat.

Dia

 	Odafigyel, amikor beszélsz  	Hetekkel korábban, és csak egyszer említetted meg, mégis emlékszik rá, hány éves a tesód, hogy hívják a cicádat vagy melyik a kedvenc fagylaltod. Ha odafigyel rá, mit mondasz, érdekli minden, ami veled kapcsolatos, és gondolatban még sokszor újrajátssza minden beszélgetéseteket, akkor nem csoda, hogy megjegyzi ezeket a dolgokat. Semmi kérdés: nagon bejössz neki!

Odafigyel, amikor beszélsz

Hetekkel korábban, és csak egyszer említetted meg, mégis emlékszik rá, hány éves a tesód, hogy hívják a cicádat vagy melyik a kedvenc fagylaltod. Ha odafigyel rá, mit mondasz, érdekli minden, ami veled kapcsolatos, és gondolatban még sokszor újrajátssza minden beszélgetéseteket, akkor nem csoda, hogy megjegyzi ezeket a dolgokat. Semmi kérdés: nagon bejössz neki!

Dia

	Megváratja a barátait	A barátai már elindultak, sokadszorra hívják, hogy menjen már ő is, csak rá várnak, de ő még feltétlenül meg akar veled gyorsan beszélni valami nagyon fontos - vagy nem is annyira fontos - dolgot. Ha megvárajta a barátai miattad, akkor biztosan nehezen tud csak elszakadni tőled, és ezt a többiek előtt sem képes eltitkolni.

Megváratja a barátait

A barátai már elindultak, sokadszorra hívják, hogy menjen már ő is, csak rá várnak, de ő még feltétlenül meg akar veled gyorsan beszélni valami nagyon fontos - vagy nem is annyira fontos - dolgot. Ha megvárajta a barátai miattad, akkor biztosan nehezen tud csak elszakadni tőled, és ezt a többiek előtt sem képes eltitkolni.

Dia

	Zsebre teszi a kezét	Ösztönös dolog a fiúknál, hogy ha szeretnének lenyűgözni egy lányt, akkor a zsebükbe vagy az övükbe akasztják a kezüket, ezzel tudattalanul is a férfiasságukat próbálják meg hangsúlyozni.

Zsebre teszi a kezét

Ösztönös dolog a fiúknál, hogy ha szeretnének lenyűgözni egy lányt, akkor a zsebükbe vagy az övükbe akasztják a kezüket, ezzel tudattalanul is a férfiasságukat próbálják meg hangsúlyozni.

Dia

 	Feléd fordul a lába  	Ha nagyobb társaságban vagytok, esetleg a barátai is mellette vannak, nem biztos, hogy minden szavadat feltűnően figyeli, vagy csak hozzád beszél, mert nem akarja, hogy a többiek előtt is nyilvánvalóak legyenek az érzései - ez a fiúknál hiúsági kérdés. Ne az arcát nézd, pillants lentebb: ha a lábfejei feléd fordulnak, az azt jelenti, hogy ha éppen mással is beszél, közben a te reakcióidat is figyeli, és igyekszik veled is kontaktban maradni.

Feléd fordul a lába

Ha nagyobb társaságban vagytok, esetleg a barátai is mellette vannak, nem biztos, hogy minden szavadat feltűnően figyeli, vagy csak hozzád beszél, mert nem akarja, hogy a többiek előtt is nyilvánvalóak legyenek az érzései - ez a fiúknál hiúsági kérdés. Ne az arcát nézd, pillants lentebb: ha a lábfejei feléd fordulnak, az azt jelenti, hogy ha éppen mással is beszél, közben a te reakcióidat is figyeli, és igyekszik veled is kontaktban maradni.

Dia

	Elpirul, mikor beszélgettek	Ha szimpatikus vagy neki, a szíve gyorsabban kezd kalapálni, amikor a közelében vagy. Ha még hozzá is szólsz, vagy rá figyelsz, miközben ő beszél, a pulzusa rögtön az egekbe ugrik, az arca pedig kipirul, esetleg dadogni is kezd, kapkod, vagy egyik mondatból a másikba csap - valószínűleg azért, mert szeretné még tovább lekötni a figyelmedet, de az agya úszik a boldogsághormonban, és nem tud összefüggően gondolkodni.

Elpirul, mikor beszélgettek

Ha szimpatikus vagy neki, a szíve gyorsabban kezd kalapálni, amikor a közelében vagy. Ha még hozzá is szólsz, vagy rá figyelsz, miközben ő beszél, a pulzusa rögtön az egekbe ugrik, az arca pedig kipirul, esetleg dadogni is kezd, kapkod, vagy egyik mondatból a másikba csap - valószínűleg azért, mert szeretné még tovább lekötni a figyelmedet, de az agya úszik a boldogsághormonban, és nem tud összefüggően gondolkodni.

Dia

	Foglal helyet a buszon	Az apró kis figyelmességgel nem csak a te kedvedben igyekszik járni, valószínűleg annak is örül, hogy élvezheti a társaságodat az út alatt. Ha helyet foglal maga mellett, ne az ablakon bambulj kifelé, inkább mosolyogj rá, és beszélgessetek egy kicsit!

Foglal helyet a buszon

Az apró kis figyelmességgel nem csak a te kedvedben igyekszik járni, valószínűleg annak is örül, hogy élvezheti a társaságodat az út alatt. Ha helyet foglal maga mellett, ne az ablakon bambulj kifelé, inkább mosolyogj rá, és beszélgessetek egy kicsit!

Dia

 	Segít cipelni a dolgaidat  	Éppen három szendviccsel, két kólával meg egy csokival egyensúlyozol vissza a büféből, amikor ott terem, és felajánlja, hogy megfog valamit a rakományból. A könyvtárban segít visszapakolni az Irodalom klasszikusai 1-43-ig köteteit, és még mosolyog is hozzá. Ezzel nem csak azt szereztné bizonyítani, hogy erős, és számíthatsz rá, de arról is meggyőz, hogy akkor is figyel téged, amikor nem is gondolnád, és rögtön ott terem, ha segítségre szorulsz.

Segít cipelni a dolgaidat

Éppen három szendviccsel, két kólával meg egy csokival egyensúlyozol vissza a büféből, amikor ott terem, és felajánlja, hogy megfog valamit a rakományból. A könyvtárban segít visszapakolni az Irodalom klasszikusai 1-43-ig köteteit, és még mosolyog is hozzá. Ezzel nem csak azt szereztné bizonyítani, hogy erős, és számíthatsz rá, de arról is meggyőz, hogy akkor is figyel téged, amikor nem is gondolnád, és rögtön ott terem, ha segítségre szorulsz.

Ezt is szeretjük
Szerző: Zabolai Margit E.
Fotó: