Az 5 legjobb szendvicskrém

Szerintünk

Lehet sima és ízesített, készülhet túróból és vajból, akad különleges és megszokott is. A lényeg, hogy finom legyen, és a vacsorát különlegessé tegye.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy igazán jó reggeli szinte az egész napodat meghatározhatja, ezért érdemes változatosan elkészíteni az első falatokat. Ehhez kiválóak lehetnek a finom szendvicskrémek.

Természetesen a Femina szerkesztősége is szereti a finomabbnál finomabb krémeket, ezért összeválogattuk a szerintünk öt legfinomabbat. Nehéz volt választani, de végül sikerült. Íme az eredmény!

Mindenki megtalálhatja a saját fogára valót: Rama Créme Bonjour

Ma már nyolcféle ízben is megtalálható a boltok polcain. A Créme Bonjourban az egészségesebb életmód jegyében csökkentették a zsírtartalmat, és egyre kevesebb tartósítószert tartalmaz. Minden típus ízesítéséhez megpróbálnak kizárólag természetes anyagokat használni – ami még sajnos nem igazán működik. Mindentől függetlenül az egyik legfinomabb és legízletesebb krémmel állunk szemben, ráadásul választhatsz a natúr, zöldfűszeres, gombás, tormás, paprikás, sonkás, paradicsomos-bazsalikomos és hagymás ízek közül. A mi kedvencünk a zöldfűszeres.

Ragaszkodunk a régi, jól bevált ízekhez: Parmalat magyaros vajkrém

Már üknagyanyáink is szerették a paprikás ízesítésű ételeket. Na és az ükunokák? Nos, ők kedvükre válogathatnak a különféle hagyományőrző ételek között. A körözött egy továbbgondolt változata a magyaros vajkrém, ami sokak kedvence. Lágy íze minket is kenyérre ken, sajnos azonban ez a finomság is tartalmaz némi tartósítószert és színezéket. Ettől függetlenül mi szeretjük.

Egy jó alap, és indulhat az építkezés: Lurpak enyhén sózott vajkészítmény

Nem krém, inkább vaj, de mi mégis erre esküszünk. Klasszikus vaj magas zsírtartalommal, így a fogyókúrázók számára sajnos nem ajánlott. Valódi ínyencek főzéshez és sütéshez is használják, így biztosak lehetnek benne, hogy az étel nem lesz elsózva, hiszen a vaj nem sózott. Kenyérre kenve finom szendvicseket készíthetsz belőle, ráadásul mindenféle feltét nélkül, friss fehér bagette-tel is kiváló.

A nagy kedvenc: a Bakony körözött

Nem csoda, hiszen különleges, minőségi tehéntúróból és kellemes fűszerekből áll össze. Kétféle változatban is fogyasztható: enyhe és gazdag fűszerezéssel. Magas fehérjetartalma miatt egészséges, könnyen emészthető, és a fejlődésben lévő szervezetnek is nagyon hasznos. A régi ízek keverednek benne a mai különlegességekkel. Szeretjük, a gazdagon ízesítettet pedig még inkább.

Keleti ízek hazai ízváltozatban: Fanan humusz

Amíg a többi csicseriborsókrém meg sem közelíti az finom izraeli ízeket, addig ez a termék az eredeti recept alapján készül. A megfőtt és péppé tört csicseriborsó nem igazi humusz a megfelelő fűszerek nélkül. Ezt a gyártók is tudják, ezért mindent megtesznek, hogy termékükkel hűek maradjanak a keleti ízvilághoz. Kétféle változata van: a natúr és a gombás. Ha keleti lakomát rendezel, semmiképp ne maradjon ki!

Femina-tipp: A boltokban található késztermékek is nagyon finomak, ám ha inkább a saját készítésű krémekre esküszöl, akkor segítünk. Kattints ide, és ismerd meg a legínycsiklandozóbb, házi készítésű szendvicskrémek receptjeit!

Ezt is szeretjük