Ez a 3 legviccesebb weboldal
Szerintünk
Unatkozol nyáron? Ne ülj egész nap a gép előtt - de ha a legmelegebb órákban otthon pihennél, ezeket az oldalakat nézegesd!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész éves hajtás, röpdolgozatok, témazárók és házi feladatok után nyáron előfordulhat, hogy annyi a szabadidőd, hogy már nem is tudsz mit kezdeni vele.

Legyél jó fej, és segíts be egy kicsit a szüleidnek, de persze hagyj időt a megérdemelt kikapcsolódásra is. Ne kuksolj otthon egész nap, menj kirándulni vagy strandolni a barátaiddal! Ha néha mégis a hűvös szobában lazítanál kicsit, akkor pedig ezeket az oldalakat nézegesd - szerintünk imádni fogod őket!

A bölcs bagoly

Sanyi, a bagoly egy fán él feleségével, Marikával, valamint két gyermekükkel, és nem is csinál mást, mint bölcsességeket oszt meg a mindennapi élettel kapcsolatosan.

A titokzatos lány által szerkesztett blognak népes rajongótábora van, amit mi sem szemléltet jobban, mint hogy Sanyi facebookos adatlapjának már csaknem 12 ezer követője akadt.

A rövid kis képregények mindig valamilyen aktualitásra reflektálnak, legyen az egy fesztivál, a foci Eb vagy éppen a tikkasztó hőség.

A blogot a visszatérő vendégszereplők - mint amilyen a Nyúl, a Jótündér vagy Beton, a tipikus atlétás-aranyláncos panellakó - teszik még színesebbé.

Ha szereted az elvontabb poénokat, az abszurd humort vagy az iróniát, esetleg bölcsészkarra készülsz, akkor Sanyit is imádni fogod, ráadásul a blog követésével még néhány nélkülözhetetlen életbölcsességet is bezsebelhetsz.

Minden jó egy helyen

Ugyan nem árt hozzá némi angoltudás, de ha egyszer elkezded böngészni a 9gag-et, szinte biztos, hogy észrevétlenül repül majd az idő. Az aktualitásokra reagáló mémektől a klasszikus kép- és szóvicceken át az érdekes fotókig, kezdő utcaművészekig és idézetekig mindent megtalálsz itt, ami érdekes vagy szórakoztató lehet.

A 9gag-en egyébként nemcsak fotókat, de rövid videókat is megosztanak, ha pedig az egyik poszt megtetszik, akkor egy kattintással közzéteheted a Twitteren vagy a Facebookon, így a barátaid is látni fogják, mit találtál izgalmasnak vagy humorosnak.

Lophatod

Veled is megesik, hogy egy ismerősöd valami annyira klassz dolgot tesz ki a Facebookra, hogy egyszerűen nem tudod megállni, hogy ne oszd meg te is, és már írod is neki a kommentet: lopom?

A Lopom.hu egy olyan oldal, ahol csupa olyan képet találsz, amelyeknél szintén ezt fogod érezni - csakhogy ez alkalommal te leszel az első az ismerőseid közül, aki megosztja a mókás képet.

Az oldal tartalmilag egyébként hasonlít a 9gag-re, azzal a különbséggel, hogy magyar nyelvű, így még az angolodat sem kell előszedned, ha egy kis kikapcsra vágysz. Szavazhatsz is a képekre a Tetszik és Nem tetszik gombok segítségével, illetve itt is mindent megoszthatsz a Facebookon egyetlen kattintással.

Ezt is szeretjük