3 dolog, amit a pasidnak tudnia kell a testedről
És csak te mondhatod el neki
Hiába figyelt oda biológiaórán, van néhány dolog, amit neked kell tisztáznod vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biológiaórán sok minden elhangzik, de lássuk be, nem valószínű, hogy a pasid akkor is annyira koncentrál, mint most fog figyelni, amikor te beszélsz hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy bár néhány általánosság többé-kevésbé minden nő testére igaz, mindannyian máshogy működünk, ezért vannak olyan dolgok, amiket csak te oszthatsz meg a pasiddal magadról.

Ott jó!

Bármennyire lelkes is a pasid, a megfelelő kommunikáció nélkül csak elég döcögősen, vagy egyáltalán nem találjátok meg a leggyorsabb utat, ami a kölcsönös örömszerzés felé vezet.

Még akkor is, ha a srác tapasztaltabb nálad, fontos, hogy elmondd neki, mit és hogyan szeretsz, hiszen minden nőnek más a teste, és csak te tudhatod, hogy neked mi az, ami igazán jó.

Egy meghitt, összebújós pillanatban bátran szóba hozhatod a témát, de ha ehhez túl szégyenlős vagy, akkor szavak helyett finom sóhajokkal is a tudtára adhatod a srácnak, hogy hol esik igazán jól az érintése - ha pedig kell, ne félj megfogni a kezét, és oda vezetni, ahová csak szeretnéd.

Ne aggódj, a pasid ezt nem fogja cseppet sem zokon venni, hiszen számára az az egyik legnagyobb dopping, ha neked örömet szerezhet, ráadásul a legtöbb srác szerint nagyon szexi, ha egy csaj tudja, hogy mit akar.

Azokon a napokon

Ha mindkettőtöknek ez az első hosszabb távú kapcsolata, előbb-utóbb feltűnhet, hogy a pasidnak elég homályos fogalmai vannak arról, milyen folyamatok is zajlanak a testedben.

Persze biztos tanult a menstruációs ciklusról vagy az ovulációról, de lássuk be, ez merőben más, mint személyesen átélni az egészet.

Ha kicsit több megértésre és együttérzésre lenne szükséged a pasidtól azokon a napokon, nyugodtan mondd el neki, mi is történik most veled - oké, nem kell a legintimebb részletekre is kitérni -, és nyugodtan oszd meg vele azt is, hogy ilyenkor sérülékenyebbnek érzed magad, gyorsan változik a hangulatod, és hajlamos vagy azt érezni, hogy összeesküdött ellened a világ.

Érdemes azt is tisztázni, hogy a közhiedelemmel ellentétben ilyenkor sem változunk kiállhatatlan házisárkánnyá vagy hisztériás fúriává, egyszerűen csak jólesik egy kis extra figyelmesség.

Te vagy az első... vagy nem?

Mielőtt a dolgok komolyabbra fordulnak köztetek, valószínű, hogy sor kerül egy beszélgetésre a korábbi tapasztalataidról. A te döntésed, hogy mibe avatod be a srácot, de ha számodra ez lesz az első alkalom, akkor szerintünk mindenképpen megéri, ha ezt vele is tudatod - ez a tényező nemcsak magát a testi együttlétet befolyásolja, de érzelmi síkon is sok mindent megváltoztathat.

Ha szóba kerül a szüzesség mint téma, ám ez nálad egy ideje már nem kérdés, akkor is fölösleges tagadnod vagy kellemetlenül érezned magadat emiatt, még akkor is, ha a srác esetleg tapasztalatlanabb nálad.

Ilyenkor már tényleg a te döntésed, hogy mennyire avatod be a részletekbe, de arról, hogy van-e már valamilyen tapasztalatod, vagy teljesen kezdő vagy még a testi szerelem terén, mindenképpen érdemes beszélgetned a pasiddal.

Ezt is szeretjük