Ezeket választották 2021 legjobb természetfotóinak: meseszép alkotások

2021-ben is rengeteg gyönyörű pillanatot kaptak lencsevégre a természetfotósok.

2021 legjobb természetfotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok emberben talán még mindig olyan tévhit él a fotózással kapcsolatban, hogy pár egyszerű kattintással kész is van a kép. Ez a valóságban azonban nem ilyen egyszerű, rengeteg kreativitás, kitartás, türelem és tanulás szükséges ahhoz, hogy valakiből profi váljon.

A művészek 2021-ben is rengeteg izgalmas és érdekes verseny és pályázat keretein belül mutathatták meg, hogy milyen sokféleképpen látják a nagyvilágot, így természetfotós megmérettetésekből is akadt bőven.

2021 legjobb természetfotói

A Nature Photographer of the Year, vagyis az Év természetfotósa versenyt 2021-ben már hatodik alkalommal rendezték meg, és a pályázók a neves zsűri által kiosztott rangos díjon kívül értékes pénznyereményekben és a munkájukhoz szükséges felszerelésekben is részesülhetnek. A megmérettetésre a világ minden tájáról érkeztek képek, amik gyönyörűen bemutatják a természet legszebb pillanatait.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Képek forrása: Nature Photographer Of The Year / Boredpanda)

Ezt is szeretjük