A legtrendibb kiegészítők
Néhány aprósággal még a régi ruháidat is divatossá varázsolhatod.

Dia

 	Kalap 	A kalapok most fénykorukat élik, bármelyik ruhaboltba bemész, biztosan találkozol egy-két példánnyal. Ettől egészen kitűnsz majd a tömegből, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a szél összekócol. Bármilyen stílusirányzat szerint öltözködsz, egy ilyen kalap nem hiányozhat a szekrényedből.

Kalap

A kalapok most fénykorukat élik, bármelyik ruhaboltba bemész, biztosan találkozol egy-két példánnyal. Ettől egészen kitűnsz majd a tömegből, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a szél összekócol. Bármilyen stílusirányzat szerint öltözködsz, egy ilyen kalap nem hiányozhat a szekrényedből.

Dia

 	Laza napokra 	Amikor nincs kedved különösebben bajlódni a hajaddal, akkor egyszerűen csak fogd össze, és tegyél fel egy masnis hajpántot. A kötött szalag stílusossá tesz, ráadásul öltöztet akkor is, ha csak egy egyszerű farmer-póló-tornacipő kombinációban lejtesz a suliba.

Laza napokra

Amikor nincs kedved különösebben bajlódni a hajaddal, akkor egyszerűen csak fogd össze, és tegyél fel egy masnis hajpántot. A kötött szalag stílusossá tesz, ráadásul öltöztet akkor is, ha csak egy egyszerű farmer-póló-tornacipő kombinációban lejtesz a suliba.

Dia

 	Tollak 	A tollból készült fülbevalók néhány évvel ezelőtt már meghódították a világot, de idén igazi slágerdarabnak számítanak. Tartsd szem előtt, hogy minél nagyobb és színesebb, annál jobb! Ha szeretnél divatguru lenni, akkor mindenképpen szerezz be egyet te is!

Tollak

A tollból készült fülbevalók néhány évvel ezelőtt már meghódították a világot, de idén igazi slágerdarabnak számítanak. Tartsd szem előtt, hogy minél nagyobb és színesebb, annál jobb! Ha szeretnél divatguru lenni, akkor mindenképpen szerezz be egyet te is!

Dia

 	Karkötő 	Karkötőválasztásnál két stílust követhetsz. Vagy passzoljon az egész öltözékedhez színben és stílusban, vagy legyen egészen eltérő. A színes darabokat bátran kombinálhatod a fehérrel és a feketével, de mindez fordítva is igaz. A szabály az, hogy nincsenek kötöttségek.

Karkötő

Karkötőválasztásnál két stílust követhetsz. Vagy passzoljon az egész öltözékedhez színben és stílusban, vagy legyen egészen eltérő. A színes darabokat bátran kombinálhatod a fehérrel és a feketével, de mindez fordítva is igaz. A szabály az, hogy nincsenek kötöttségek.

Dia

 	Szilikon óra 	Már tavaly is teret hódított magának a vékony, szilikonból készült, neon színben rikító óra, de, ha eddig nem volt ilyened, akkor érdemes egyet beszerezni. Egy jó óra ugyanis öltöztet, ráadásul a randiról sem fogsz lekésni, ha rajtad van.

Szilikon óra

Már tavaly is teret hódított magának a vékony, szilikonból készült, neon színben rikító óra, de, ha eddig nem volt ilyened, akkor érdemes egyet beszerezni. Egy jó óra ugyanis öltöztet, ráadásul a randiról sem fogsz lekésni, ha rajtad van.

Dia

 	Sál a nyakba 	Évszaktól függetlenül egy trendi sál mindig öltöztet. Akár lazára vennéd a figurát, akár kicsit dögösebbre, egy könnyedén megkötött sállal nem foghatsz mellé. Attól függően, hogy milyen stílust képviselsz, válogathatsz kedvedre a mintás darabok között. Sőt, akár a puskát is beledughatod, ha ügyes vagy.

Sál a nyakba

Évszaktól függetlenül egy trendi sál mindig öltöztet. Akár lazára vennéd a figurát, akár kicsit dögösebbre, egy könnyedén megkötött sállal nem foghatsz mellé. Attól függően, hogy milyen stílust képviselsz, válogathatsz kedvedre a mintás darabok között. Sőt, akár a puskát is beledughatod, ha ügyes vagy.

Dia

 	Nyaklánc 	Minél extrémebb nyakláncot választasz, annál jobb. Csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzottan végletekbe. Ha a felsőd is nagyon színes vagy mintás, akkor próbálj meg egy visszafogottabb darabot választani, míg, ha kevésbé vagy túlöltözve, akkor bátran választhatsz akár egy magnókazettából készült smukkot is.

Nyaklánc

Minél extrémebb nyakláncot választasz, annál jobb. Csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzottan végletekbe. Ha a felsőd is nagyon színes vagy mintás, akkor próbálj meg egy visszafogottabb darabot választani, míg, ha kevésbé vagy túlöltözve, akkor bátran választhatsz akár egy magnókazettából készült smukkot is.

Dia

 	Gyűrű 	A gyűrű nemcsak trendi, de egészen feldobja a szerelésed. Egy aranyos smile például bohóságot kölcsönöz neked, de akár más mintát is választhatsz, a végeredmény mindenképpen egészen egyedi stílus lesz. Ne kövesd a divatot, hanem teremtsd!

Gyűrű

A gyűrű nemcsak trendi, de egészen feldobja a szerelésed. Egy aranyos smile például bohóságot kölcsönöz neked, de akár más mintát is választhatsz, a végeredmény mindenképpen egészen egyedi stílus lesz. Ne kövesd a divatot, hanem teremtsd!

Dia

 	Leggings 	A leggingsek új generációját kifejezetten neked készítik, hiszen a neonszínű és egészen vicces minták remekül hangsúlyozzák egyéniségedet. Mindenképp szerezz be egy darabot, amit balerinacipővel, de akár a kedvenc Converse-tornacsukáddal is felvehetsz.

Leggings

A leggingsek új generációját kifejezetten neked készítik, hiszen a neonszínű és egészen vicces minták remekül hangsúlyozzák egyéniségedet. Mindenképp szerezz be egy darabot, amit balerinacipővel, de akár a kedvenc Converse-tornacsukáddal is felvehetsz.

Dia

 	Napszemüveg 	Még a legkevésbé divatos ruhádat is feldobhatod, ha napszemüveget teszel fel, nem beszélve arról, hogy a szemeddel is jót teszel. A pilótaszemüvegek kora lejárt, most megint azok a darabok kerülnek előtérbe, melyek jóformán a teljes arcodat kitakarják. Egyre ügyelj, a színes keret kötelező elem!

Napszemüveg

Még a legkevésbé divatos ruhádat is feldobhatod, ha napszemüveget teszel fel, nem beszélve arról, hogy a szemeddel is jót teszel. A pilótaszemüvegek kora lejárt, most megint azok a darabok kerülnek előtérbe, melyek jóformán a teljes arcodat kitakarják. Egyre ügyelj, a színes keret kötelező elem!

Dia


            	Hajpánt
            	Legyen virágos, tollas, egyszerű vagy strasszos, hordd a homlokodon vagy a fejtetődre tolva, egy hajpánt biztosan feldobja a megjelenésedet.

Hajpánt

Legyen virágos, tollas, egyszerű vagy strasszos, hordd a homlokodon vagy a fejtetődre tolva, egy hajpánt biztosan feldobja a megjelenésedet.

Blog.hu ajánló
Szerző: Debreceni Andi
Fotó: