2011 legjobban várt koncertjei - Muszáj ott lenned!
Kíváncsi vagy a legnagyobbakra? Megmutatjuk, kiket nem hagyhatsz ki az idei évben!

Dia

 	Roxette 	Marie Fredriksson súlyos betegségéből felépülve, a csapat az elmúlt időszakban már a visszatérést készítette elő, amely 2011-ben egy új albummal, és egy világkörüli turnéval veszi kezdetét. Hazánkban június 1-jén a Budapest Sportarénában koncerteznek. Jegyedet erre a linkre kattintva válthatod meg. 	Kapcsolódó cikk: 	A Roxette nyitja a nyarat Budapesten »

Roxette

Marie Fredriksson súlyos betegségéből felépülve, a csapat az elmúlt időszakban már a visszatérést készítette elő, amely 2011-ben egy új albummal, és egy világkörüli turnéval veszi kezdetét. Hazánkban június 1-jén a Budapest Sportarénában koncerteznek. Jegyedet erre a linkre kattintva válthatod meg.

Kapcsolódó cikk:
A Roxette nyitja a nyarat Budapesten »

Dia

 	Apocalyptica 	Ha a metál nem éppen a te műfajod – vagy úgy érzed, már kiöregedtél belőle – az Apocalyptika egy kellemes átmenetet teremt számodra a kemény műfaj és a klasszikus zene között. 2011. február 23-án este hétkor élőben is megbizonyosodhatsz erről a Petőfi Csarnokban. 	Kapcsolódó ajánló: 	Metálzene – ahogy a nők is szeretik »

Apocalyptica

Ha a metál nem éppen a te műfajod – vagy úgy érzed, már kiöregedtél belőle – az Apocalyptika egy kellemes átmenetet teremt számodra a kemény műfaj és a klasszikus zene között. 2011. február 23-án este hétkor élőben is megbizonyosodhatsz erről a Petőfi Csarnokban.

Kapcsolódó ajánló:
Metálzene – ahogy a nők is szeretik »

Dia

	Jamiroquai	A Grammy díjas angol acid jazz-zenekar a kilencvenes évek elején alakult. Azóta számos tagcserén ment keresztül a formáció, és dalaik mindinkább a funky stílusjegyeit viselik magukon. Ha kedveled a csapatot, idén Bécsig kell utaznod, hogy élőben halld őket. 2011. március 28-án ugyanis a Bécsi Stadthalle-ban koncerteznek. Jegyet pedig itt vásárolhatsz.

Jamiroquai

A Grammy díjas angol acid jazz-zenekar a kilencvenes évek elején alakult. Azóta számos tagcserén ment keresztül a formáció, és dalaik mindinkább a funky stílusjegyeit viselik magukon. Ha kedveled a csapatot, idén Bécsig kell utaznod, hogy élőben halld őket. 2011. március 28-án ugyanis a Bécsi Stadthalle-ban koncerteznek. Jegyet pedig itt vásárolhatsz.

Dia

	Bon Jovi	Bár nem Magyarországra, hanem Bécsbe látogat el a Bon Jovi együttes, ha igazán rajongsz értük, nem létezik, hogy a - Budapesttől számított - 250 km távolság elvegye a kedved! Az Ernst Happel Stadionban 2011. július 22-én pénteken meghallgathatod a kiváló zenekart . Jegyedet erre a linkre kattintva rendelheted meg az Eventim hálózatában!

Bon Jovi

Bár nem Magyarországra, hanem Bécsbe látogat el a Bon Jovi együttes, ha igazán rajongsz értük, nem létezik, hogy a - Budapesttől számított - 250 km távolság elvegye a kedved! Az Ernst Happel Stadionban 2011. július 22-én pénteken meghallgathatod a kiváló zenekart . Jegyedet erre a linkre kattintva rendelheted meg az Eventim hálózatában!

Dia

 	Rhoda Scott - Varnus Xavér 	Rhoda Scott - Varnus Xavér: Orgonák csatája című előadását láthatod a 2011. április 5-én este hétkor a Dohány utcai zsinagógában. Ha egy kicsit is érdekel a komolyzene, vagy kedveled Varnus Xavér játékát - Rhoda Scottot pedig még sosem hallottad élőben - ott a helyed!

Rhoda Scott - Varnus Xavér

Rhoda Scott - Varnus Xavér: Orgonák csatája című előadását láthatod a 2011. április 5-én este hétkor a Dohány utcai zsinagógában. Ha egy kicsit is érdekel a komolyzene, vagy kedveled Varnus Xavér játékát - Rhoda Scottot pedig még sosem hallottad élőben - ott a helyed!

Dia

 	Roger Waters - A Fal 	2011. tavaszán a Pink Floyd zenekar által teremtett Fal elindul első – és valószínűleg utolsó – európai turnéjára. Láthatod A Falat teljes egészében, élő zenekari kísérettel, speciálisan a turnéra tervezett, csúcstechnológiájú színpadi show keretében. Hazánkban a Papp László Budapest Sportaréna fogadja a műsort 2011. június 22. este nyolckor. 	Kapcsolódó cikk: 	Roger Waters - A Fal »

Roger Waters - A Fal

2011. tavaszán a Pink Floyd zenekar által teremtett Fal elindul első – és valószínűleg utolsó – európai turnéjára. Láthatod A Falat teljes egészében, élő zenekari kísérettel, speciálisan a turnéra tervezett, csúcstechnológiájú színpadi show keretében. Hazánkban a Papp László Budapest Sportaréna fogadja a műsort 2011. június 22. este nyolckor.

Kapcsolódó cikk:
Roger Waters - A Fal »

Dia

	The Gipsy Kings	A Gipsy Kings neve ma már egyet jelent falmencoval. A hetvenes években dél-Franciaországban alakult zenekar két zenészcsalád sarjaiból állt össze, hogy életvidám gitárjátékukkal meghódítsák a világot. Ha egy kis latinos hangulatra vágysz, kattints és váltsd meg jegyedet a 2011. május 7-i koncertre. A helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.

The Gipsy Kings

A Gipsy Kings neve ma már egyet jelent falmencoval. A hetvenes években dél-Franciaországban alakult zenekar két zenészcsalád sarjaiból állt össze, hogy életvidám gitárjátékukkal meghódítsák a világot. Ha egy kis latinos hangulatra vágysz, kattints és váltsd meg jegyedet a 2011. május 7-i koncertre. A helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.

Dia

 	Faithless 	A Faithless zenéje még azokat is magával ragadja, akik nem kifejezetten a stílus rajongói. A banda tizenöt éve töretlenül teltházas koncerteket ad mindenhol a világon, nálunk is számtalanszor felléptek a Sziget-Fesztiválon. 2011. március 21. este nyolckor azonban a Budapest Sportaréna fogadja őket. 	Kapcsolódó cikk: 	Faithless és Sterbinszky egy színpadon! »

Faithless

A Faithless zenéje még azokat is magával ragadja, akik nem kifejezetten a stílus rajongói. A banda tizenöt éve töretlenül teltházas koncerteket ad mindenhol a világon, nálunk is számtalanszor felléptek a Sziget-Fesztiválon. 2011. március 21. este nyolckor azonban a Budapest Sportaréna fogadja őket.

Kapcsolódó cikk:
Faithless és Sterbinszky egy színpadon! »

Dia

	Santana	Számos díja és kitüntetése mellett, a Rolling Stone magazin A világ 100 legjobb gitárosa listáján a 15. helyet foglalja el Carlos Santana.	Utolsó albuma 2010 szeptemberében jelent meg Guitar Heaven címmel. Ezt a lemezét mutatja be Magyarországon is a Papp László Budapest Sportarénában július 5- én este 20:00-kor.

Santana

Számos díja és kitüntetése mellett, a Rolling Stone magazin A világ 100 legjobb gitárosa listáján a 15. helyet foglalja el Carlos Santana.
Utolsó albuma 2010 szeptemberében jelent meg Guitar Heaven címmel. Ezt a lemezét mutatja be Magyarországon is a Papp László Budapest Sportarénában július 5- én este 20:00-kor.

Dia

	Scorpions	Az utánozhatatlan - és elnyűhetetlen - német hard-rock formációt 1965-ben alapította Rudolf Schenker gitáros és Wolfgang Dziony dobos. A zenekar az évek során számos változáson esett át, az elmúlt évben pedig egy világkörüli búcsúturnéval indultak, melynek részeként hazánkat is útba ejtik. A helyszín a Papp László Budapest Sportaréna, az időpont pedig 2011. június 6.

Scorpions

Az utánozhatatlan - és elnyűhetetlen - német hard-rock formációt 1965-ben alapította Rudolf Schenker gitáros és Wolfgang Dziony dobos. A zenekar az évek során számos változáson esett át, az elmúlt évben pedig egy világkörüli búcsúturnéval indultak, melynek részeként hazánkat is útba ejtik. A helyszín a Papp László Budapest Sportaréna, az időpont pedig 2011. június 6.

Dia

 	Shakira 	Shakira Isabel Mebarak Ripoll néven született 1977-ben Kolumbiában. A nagy áttörés a 2001-es Whenever, Wherever című angol nyelvű dallal következett be, azóta sikert sikerre halmoz. A 2011-es The Sun Comes Out turnéval hazánkba is ellátogat. Május 5-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatod. 	Kapcsolódó ajánló: 	Február 25-től kaphatók a Shakira koncertjegyek »

Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll néven született 1977-ben Kolumbiában. A nagy áttörés a 2001-es Whenever, Wherever című angol nyelvű dallal következett be, azóta sikert sikerre halmoz. A 2011-es The Sun Comes Out turnéval hazánkba is ellátogat. Május 5-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatod.

Kapcsolódó ajánló:
Február 25-től kaphatók a Shakira koncertjegyek »

Dia

	Sting	Sting és szimfonikus zenekari kísérete nyáron visszatér különleges turnéjával Európába. A koncertsorozat a teltházas észak-amerikai, európai és ausztrál körút után idén folytatódik Francia-, Német- és Olaszországban, illetve Kelet-Európában. Budapestre a tavalyi tomboló sikerű teltházas előadás után,	június 30-án tér vissza Sting és szimfonikus zenekara.	Kapcsolódó cikk:	Minden idők legnagyobb slágerei szimfonikus köntösben »

Sting

Sting és szimfonikus zenekari kísérete nyáron visszatér különleges turnéjával Európába. A koncertsorozat a teltházas észak-amerikai, európai és ausztrál körút után idén folytatódik Francia-, Német- és Olaszországban, illetve Kelet-Európában. Budapestre a tavalyi tomboló sikerű teltházas előadás után,
június 30-án tér vissza Sting és szimfonikus zenekara.

Kapcsolódó cikk:
Minden idők legnagyobb slágerei szimfonikus köntösben »

Ezt is szeretjük
Fotó: