Kihűlt a szerelmük! Öt boldog év után szakított az irigyelt álompár

Zac Efron és Vanessa Hudgens kapcsolata véget ért, ám ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miközben egyre feltartóztathatatlanabbul közeledik a 2011-es esztendő, addig a sztárpárok sem tétlenkednek. Az idei év vége is tartogatott néhány váratlan fordulatot, például Susan Sarandon lánya, Eva Amurri férjhez megy, Liz Hurley pedig teljesen titokban vetett véget házasságának.

Ami pedig a fiatalokat illeti: a közelmúltban írta meg az E! Online, hogy Zac Efron és Vanessa Hudgens szakítottak!

A hollywoodi tinibálványok különválásának pontos okaira nem derült fény, egy bennfentes szerint nem történt hűtlenség, egyszerűen csak kihűlt a kapcsolatuk az elmúlt évek során.

Nem volt semmi dráma

- Nem történt semmi dráma. Harmadik félnek semmi köze a szakításukhoz. Egyszerűen csak túl sokáig voltak együtt, kapcsolatuk pedig ellaposodott, de továbbra is jó barátok maradnak - osztotta meg az egyelőre hivatalosan még meg nem erősített információit a lappal egy bennfentes.

A People 2007-es beszámolója szerint a 23 éves amerikai szívtipró és a 22 éves amerikai színésznő a High School Musical forgatása során jött össze 2005-ben. Ezzel ellentétben a US Magazine úgy tudja, hogy kapcsolatuk csak két évvel később öltött romantikus színezetet.

Meglepően hosszú ideig tartott viszonyuk

Bármi legyen is a pontos igazság, fiatal koruk ellenére még így is tovább bírták, mint idősebb kollégáik: akár három, akár öt évvel számolunk, még mindig lekörözték például a Dexter sztárját, Michael C. Hallt, aki két év házasság után válik el feleségétől, Jennifer Carpentertől.

Minden idők 20 legszexisebb pasija

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szakításuk sokakat meglepett, hiszen Zac Efron novemberben még azt ecsetelte boldogan a Wonderland magazinnak adott interjújában, hogy milyen erős a kapcsolatuk, annak ellenére, hogy munkájuk miatt gyakran előfordult, hogy hosszabb ideig nem tudtak találkozni.

A jóképű fiatalember korábban is elismerősen nyilatkozott szerelméről, aki saját bevallása szerint sokat segített neki abban, hogy ne idegesítse fel magát a felesleges és zavaró dolgokon. Ám hiába a bájos vallomás, valami mégsem működött köztük.

Ezt is szeretjük