Neked is bejön a hangja? Ez a 22 éves anyuka lett az X-Faktor nagy favoritja

Bagosi Alexa csupán 16 éves volt, amikor anya lett, de a gyerekek mellett a zenét sem hanyagolja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A múlt heti X-Faktorban az indokolatlanul nagy önbizalommal érkező figurák mellett sok igazi tehetség is megmutatta tudását a mentorok és a nézők előtt.

Nem vitás, hogy közéjük tartozik a csupán 22 éves Bagosi Alexandra is, akinek előadását behunyt szemmel élvezte Malek Miklós.

Elvarázsolta a mentorokat

A bájos fiatal lány a másik három mentort is elbűvölte különleges hangjával, Dana Glover It is You című dalát énekelte.

Ám ahogy az a műsor során kiderült, Alexandra nem csupán tehetségével tűnik ki kortársai közül, hiszen fiatal kora ellenére már kétszeres anya - bár törékeny alakját nézve ezt aligha feltételezné róla bárki is.

Mindössze 16 éves volt, amikor kislánya, Anna született, majd nemsokára kisfia, Tomi is a világra jött.

Ugyan férjével az utóbbi időben eltávolodtak egymástól, és már folyamatban van a válás, de saját bevallása szerint nem bánta meg, hogy ilyen fiatalon családot alapított.

Számíthat a család segítségére

És bár férjével már nincsenek együtt, a támogatására továbbra is számíthat, és ha sikerül a legjobbak közé jutnia, a gyerkőcök felügyeletében is besegít majd az édesapa.

Alexandra nagy reményeket fűz a versenyhez, új életet szeretne kezdeni csemetéivel. Míg korábban vendéglátós énekléssel és felszolgálással foglalkozott, a tehetségkutató révén szélesebb körben is megismerhetik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Kíváncsi vagy a többi továbbjutóra is? Kövesd figyelemmel az X-Faktor adásait szombat esténként az RTL Klub műsorán!

Szerinted összeegyeztethető az anyaság és a karrier?

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük