"Ez volt a leggyengébb produkciód" durva kritika érte az X-Faktor énekesét

A tegnapi élő show-ban Kováts Verát kritizálták a mentorok, Keresztes Ildikó nem fogta vissza magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor tegnapi, negyedik élő show-jában igazán színes volt a paletta, az énekesek feldolgozásokat vittek színpadra.

Bagosi Alexa a rekordletöltést produkáló Mizut adta elő - igaz, nem a Fluor Tomi-félét, hanem a Kesh zenekar átdolgozását.

Kováts Veronikát kritizálták

Az előadás elnyerte a mentorok tetszését, ám Nagy Feró másik mentoráltja nem aratott osztatlan sikert.

Ugyanis bár a 16 éves Kováts Veronikát a kezdetektől fogva mindenki imádja, mostani előadásával nem volt megelégedve a zsűri.

A bájos döntős a Roxette How do you do című dalának Cascada-féle feldolgozását adta elő - ez volt a műsor első produkciója.

Geszti Péter úgy érezte, mintha matiné kerekedett volna a színpadon, Malek Miklósnak egyszerűen a dalválasztás nem tetszett.

A legkeményebb kritikával mégis az X-Faktorban gyakran könnyre fakadó Keresztes Ildikó élt.

- Ez volt az eddigi leggyengébb produkciód - mondta a fiatal lánynak.

Az Apollo 23 esett ki

Vera maga is érezte, hogy nem a maximumot nyújtotta - saját bevallása szerint az előadás közben túl sokat gondolkodott, nem tudott felszabadultan énekelni.

A 2011-es X-Faktor nagy átváltozásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám a nézők mégsem őt, hanem az Apollo 23-at küldték haza, pedig a mentoroktól jó kritikát kaptak a srácok, akik Rihanna Umbrella című szerzeményével érkeztek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A párbajozásban már-már rutinosnak számító Rocktenorsszal kellett megküzdeniük, ám a mentorok döntetlen eredményt hoztak, így a közönség szavazatai alapján Geszti Péter poposabb csapatának kellett feladnia a versenyt.

Fotó: Rtlklub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük