Borzalmas! Winona Ryder rút kiskacsaként pózolt a vörös szőnyegen

Winona Ryder volt a legrosszabbul öltözött színésznő a Black Swan ünnepélyes premierjén.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2010. december 1-jén tartották meg Darren Aronofsky legújabb, Black Swan című filmjének ünnepélyes díszbemutatóját New Yorkban, amelyen hollywoodi szokás szerint tiszteletüket tették a film ifjú sztárjai is: Natalie Portman, Mila Kunis és Winona Ryder.

A három színésznő közül Portman és Kunis ragyogott a vörös szőnyegen elegáns estélyi ruhájában, ám ugyanez már nem volt elmondható Winona Ryderről, aki alaposan mellényúlt gardróbjában az öltözködés során.

Nem állt jól neki a ruha

A 39 éves amerikai színésznő fekete kosztümjében ugyanis korántsem nézett ki olyan elbűvölően, mint kolléganői, sőt, ha őszinték akarunk lenni, akkor azt is mondhatnánk, hogy kifejezetten rosszul állt neki ez a sötét és férfias ruha.

A premieren mellesleg sok más híresség is megtekintette a 41 éves amerikai filmrendező különösen komornak ígérkező pszichológiai thrillerét, a nézők között ott ült többek között Emmanuelle Chriqui, Thora Birch és Barbara Hershey is.

Komor hangvételű film lesz

A Black Swan két balett-táncos rivalizálását meséli el, akik lehetőséget kapnak, hogy bebizonyítsák tehetségüket A hattyúk tavában. Látszólagos barátságuk azonban hamar viszályba fordul át, a tragédia pedig elkerülhetetlen.

Sztárok a Skorpió jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ez Darren Aronofsky ötödik egész estés filmje, amit a rendező mind témájában, mind hangulatában az ezt megelőző, A pankrátor című drámájához hasonlított. A hazai bemutató dátumáról egyelőre nem érkezett hír.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Darren Aronofsky nemzedékének egyik legkarakteresebb filmese, aki elmondhatja magáról, hogy ő a világon a harmadik amerikai rendező, aki a Velencei Filmfesztiválon Arany Oroszlán-díjat vehetett át, amit A pankrátorért ítélt neki a zsűri.

Ezt is szeretjük