Ezt a változást! Whitney Houston régen volt már ilyen dögös

Whitney Houstont a napokban a LAX repülőtéren kapták le, és alig lehetett ráismerni!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Whitney Houston bármennyire is fenomenális tehetség, az utóbbi időkben sokkal több hír született magánéleti gondjairól, mintsem karrierje szárnyalásáról.

A nyolcvanas évek popüdvöskéjéről nemcsak az derült ki, hogy amolyan se-vele-se-nélküle viszonyban él férjével - azóta már elváltak -, hanem hogy rendszeresen drogokhoz nyúl.

Korai volt a visszatérés

Függősége aztán úgy elhatalmasodott rajta, hogy már a külsején is látszottak a jelei: borzalmasan lefogyott, egyre szétszórtabbá vált, és úgy tűnt, pályafutásának is befellegzett.

Egyáltalán nem volt tehát meglepő, hogy sokan nem hittek abban, Whitney valaha is képes lesz a színpadra állni.

Aztán 2009-ben mégiscsak elérkezettnek látta az időt a nagy visszatérésre, és útjára indult a Nothing But Love világturnéval  - tíz évvel a legutolsó koncertkörútja után.

Sajnálatos módon azonban a várva várt siker sok helyütt elmaradt: nem egy beszámoló szerint a 47 éves énekesnő nem állt a helyzet magaslatán, amikor színpadra lépett, és inkább kínos, mint emlékezetes pillanatokat szerzett a rajongóknak.

Mi történt vele?

Ráadásul mintha hónapról hónapra nagyobbra püffedt volna a sztár, amit egyesek annak tudtak be, hogy visszatért a drogokhoz.

Sztárok az Oroszlán jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Akárhogy is, a napokban szinte rá sem lehetett ismerni a fekete dívára - most azonban a jó értelemben! Whitney-t Los Angeles-i repülőterén kapták le, és ezúttal maga volt a megtestesült magabiztosság.

Ragyogó arca pihenésről árulkodott, a felpüffedt has is eltűnt, varázslatos mosolyával pedig a reptéri személyzetet is elvarázsolta. Mintha nem is ugyanaz a nő lenne, aki a nyáron kócosan és láthatólag nem egészen józanul kóválygott két koncert között.

Hogy mi lehet a változás oka? Nos, ha igazak a hírek, akkor mégiscsak megtörténhet még a dicsőséges visszatérés - mégpedig a filmvászonra! Állítólag hamarosan nekikezdenek az 1995-ös romantikus dráma, Az igazira várva második részének forgatásának, melyben annak idején egyebek közt Angela Bassett oldalán szerepelt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Terry McMillan regénye alapján készült film nagy siker volt, a kötetnek pedig már meg is jelent a folytatása Getting to Happy címmel.

Ezt is szeretjük