"Még sosem láttam ennyire rosszat" Geszti Pétert meglepte az X-Faktor előadója

Vörös Péter igazán nehezen viselte az előadását ért negatív kritikát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton este került sor az X-Faktor második szériájának harmadik válogatójára, ahol egy ismerős arccal is találkozhattak a nézők, Vörös Péter ugyanis egyszer már szerencsét próbált a Csillag születikben.

- Úgy tűnik, hogy hiánypótló volt a megjelenésem, hogy van erre igény, hiszen 68 ezren látták a Youtube-on a Ha a párduc felemeli a talpát című klipet - mondta fellépése előtt a Csillag születikben Sámán művésznéven ismertté vált férfi.

Misztériummal próbálkozott

- Úgy döntöttem, hogy most nem az egyéniséget és a hetes szám misztériumát szolgálom, hanem az egyes szám misztériumát célzom meg, ami alapvetően a társadalmi érvényesülést és a gyógyítást valósíthatja meg - tette hozzá.

- Szeretek énekelni, szeretek táncolni, szeretem a jó hangulatot, szeretem Michael Jacksont - mondta a mentoroknak, mielőtt belekezdett volna a pop királyának Black or White című örökzöld slágerébe.

Előadása enyhén szólva is hagyott némi kívánnivalót maga után, ennek ellenére sajátos mozgásával, gumitestével és stílusötvözésével nagy sikert aratott - de természetesen nem jutott tovább.

"Még sosem láttam ennyire rosszat"

- Péter, ha most egy táncos műsorban lennénk, akkor azt gondolom, hogy lehet, meg is nyernéd rögtön, így elsőre. Zavar az éneklés, a mikrofon, szerintem nem is kell ez neked, zseniálisan táncolsz, óriási tehetség vagy - mondta Keresztes Ildikó.

- Még sosem láttam ennyire rosszat, ami ennyire tetszett volna. Egyszerűen elképesztően jó volt - tette hozzá Geszti Péter, aki Feróval együtt igennel szavazott, de ez kevés volt a továbbjutáshoz.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- Bármikor nagyon szívesen elmegyek a bulijukra karaokézni, és egy versengő éneklésben is benne vagyok, hogy kiderüljön, Malek úrnak, avagy Keresztes Ildikó úrhölgynek jobb az énekhangja, mint nekem - szólt be a zsűrinek kiesése után Vörös Péter a színfalak mögött.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük