Narancsbőr csúfítja Victoria Beckham lábát

Victoria Beckham rafinált felsőjével próbálta elterelni a figyelmet a lábát csúfító narancsbőrről, ami majdnem sikerült is neki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja mi is megírtuk, hogy Victoria Beckham egy meglehetősen merész villantással ajándékozta meg a világot, nem húzott fel ugyanis melltartót, peckesen meredő bimbói pedig szinte kifúrták átlátszó fekete felsőjét!


Érthető, hogy a pikáns látvány azonnal rabul ejtette a közvéleményt, ám az ugyanaznap róla készült fotókat érdemes alaposabban is szemügyre is venni.

Férjének szurkolt a meccsen

Posh Spice-t akkor kapta lencsevégre valamelyik lesifotós, amikor június 10-én elhagyta a Wembley Stadiont, ahol férje, David Beckham lépett pályára az angol válogatott színeiben a világbajnoki selejtezőn.

Anglia Andorra ellen mérkőzött aznap, és 6:0-s bravúros végeredménnyel továbbra is veretlenül vezetik a 6. csoportot.

A rövid szoknya okozta vesztét

A Spice Girls egykori énekesnőjét szokásához híven lenyűgözően elegánsan örökítették meg. Ám rövid szoknyája segítségével - feltehetően véletlenül - sikerült felfednie a valóságot: Beckhamné lábát ugyanis narancsbőr csúfítja!

A leleplező fotó sokakat meglepett, hiszen nehéz elhinni, hogy a hírességek is csak emberek, akiknek ugyanúgy zsírosodik a hajuk vagy narancsbőrös a testük, mint bárki másnak.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Szóval Posh mégsem olyan tökéletes? A túlméretezett Birkin tása és a hegyes mellbimbók nem terelhetik el a figyelmünket arról a ritka bizonyosságról, hogy Posh is csak egy ember, aki ugyanúgy narancsbőrös, mint a többségünk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Három gyermek után narancsbőr ide vagy oda oda, még mindig bámulatosak a virgácsai – kommentálta a leleplező fotót Lauren Ezekiel a Fabulous magazin divatszakértője.

Ezt is szeretjük