Fotók! Bimbót villantva sem szexis Victoria Beckham

Te is így látod?

A focistafeleség bizonyára egy kis figyelemre vágyott, amikor átlátszóban mutatkozott a minap Londonban.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valljuk be, Victoria Beckham mindig is értette a módját, hogyan hívja fel magára a figyelmet – és mindezt a cinkos mosoly legkisebb jele nélkül, a legsavanyúbb arccal.


Akik figyelemmel követték celeb-pályafutását, azok láthatták már nem egyszer különös ruhadarabokban, bokakitörő cipellőkben.

Sőt még Armani fehérneműben is. És hát persze melltartóról sem most feledkezett meg először.

Bimbólesen

Egyszóval, a 35 éves egykori fűszeres csaj majd’ mindenét megmutatta már a nagyközönségnek – no, meg a kíváncsi paparazzóknak.

Mégis, a mostani bimbóvillantás mögött a tapasztalt bulvárolvasó talán még több szándékosságot sejt, mint a korábbi, hasonló akciók alkalmával.

A nemrég még szakadt farmerben és pattanásosan mutatkozó Beckham asszonyt ugyanis a napokban választották More! magazin férfiolvasói a legpocsékabb testű hírességnek.

És hogy, hogy nem, most hirtelen sutba dobta a farmercuccokat, és egy átlátszó felsőben lépett az utcára Londonban, a maga savanyú módján.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

 Annak dacára, hogy odakint szemerkélt az eső, és igencsak szürkén bodorodtak az égen a felhők.

Persze elképzelhető, hogy csupán férjeurát akarta egy kicsit feltüzelni, aki immáron 112. alkalommal lép pályára az angol válogatott színeiben, hogy Andorra csapata ellen játsszon a világbajnoki selejtezőn ma este, a Wembley stadionban.

Ezt is szeretjük