Vallomás első kézből! Vastag Tomi először beszélt szerelmi életéről

Vastag Tomi egészen eddig titkolta, van-e kedvese, kivel jár. Most azonban pontot tett a találgatások végére.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül nem halljuk az X-Faktor felfedezettjét, Vastag Tomit lépten-nyomon szerelmi kérdésekben nyilatkozni.

Bátyjához, Vastag Csabához hasonlóan ugyanis ő is nagyon vigyáz a nagyközönség által nem látható szférájára, és sok más hírességtől eltérően szó szerint értelmezi a magánélet fogalmát.

Nagyon óvja a magánéletét

A tehetségkutató felfedezettje, Vastag Csaba már többször belefutott a szerelmi életét firtató kérdésekbe, de egészen eddig nem nyilatkozott a témáról, vagy csak egy sejtelmes mosollyal válaszolt. Igaz, a kérdés nem érte felkészületlenül, sejtette, hogy rajongói nem fogják beérni az előadóval, civil életébe is betekintést akarnak majd nyerni.

- Sejtettem, hogy elkezdenek majd vájkálni a magánéletemben, de úgy gondolom, jobb, ha egy előadót a színpadi teljesítménye, és nem magánélete alapján ítélnek meg, az nem tartozik senkire - magyarázta Tominak.

A túlzott titkolózás azonban ugyanúgy visszaüthet, mint a teljes kitárulkozás, ezért az ifjú énekes úgy döntött, pontot tesz a találgatások végére.

Barátságból alakult ki a szerelem

A Fókusznak adott interjújában most először megnyílt, és meglepő őszinteséggel vallott szerelmi életéről, illetve kedveséről, akivel csak pár hónapja alkotnak egy párt.

- Igen, van barátnőm. Hosszabb ideje ismerjük már egymást, mindig is jó barátok voltunk, számíthattunk egymásra. Nemrégiben, egy barátokkal közösen szervezett nyaraláson mélyült el a kapcsolatunk - mesélte Tomi.

Átváltozások az X-Faktorban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kedvese személyét természetesen nem fedte fel, nevét sem árulta el, épp kapcsolatuk védelme miatt. Azt azonban tudni lehet, hogy nem egy korábbi tehetségkutatós versenyzővel fűzte szorosabbra a szálat, és nem is azokkal az ismert énekesnőkkel, kolléganőkkel, akikkel a sajtó hírbe hozta.

Vastag Tomi és barátnője tehát igyekszenek a nyilvánosságtól távol élni életüket, és minél több időt együtt tölteni - az énekes reméli is, hogy ilyen óvintézkedések mellett hosszabb távon is működni fog a kapcsolatuk.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Boldog ember vagyok, nagyon-nagyon boldog ember vagyok - zárta a beszélgetést a jóképű sztár.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Trunkó Bálint

Ezt is szeretjük