Kiderült az igazság! Vastag Csaba már nem tartozik elszámolással senkinek

Vastag Csaba régen nem habzsolhatta büntetlenül az élvezeteket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor győztese, Vastag Csaba rajongói nemcsak az énekes hangjáról, fess külsejéről is ódákat tudnak zengeni.

Nem is sejtik, hogy a jóképű sztár sportos megjelenése csak egy hajszálon múlt, egészen pontosan az apai szigoron, hiszen Csaba elég édesszájú kisfiú volt.

Apja szigorúan fogta a fiúkat

Csaba édesapja, Vastag Sándor mindig is partnerként kezelte fiát, mindenben igyekezett a kedvében járni, egyetlen dologban viszont hajthatatlan volt: nem engedte, hogy Csaba édességet egyen.

- Mindig próbáltam szigorú, és következetes szülő lenni, de persze volt, hogy én sem tudtam érvényesíteni az akaratomat. Amikor a fiaim picik voltak, csak napi egyszer ehettek édességet. Persze utóbb kiderült, legtöbbször nem fogadtak szót. Keményebb kezű vagyok, mint egy átlagos szülő, de nem tudtam elnézni azt, amikor egészségtelen ételekkel tömték magukat - árulta el az énekes vegyészmérnök édesapja.

Mint kiderült, az énekes gyerekkorában nem ismert határokat, ha nassolásról volt szó. Ma már szerencsére nem kell megvonnia magától a finomságokat, és édesapja sem veszi fejét, ugyanis életmódváltásának köszönhetően ezt is megengedheti magának.

Ma már önmagát ellenőrzi

Mr. X-Faktor tehát végleg kikerült a szülői oltalom alól, ma már nem tartozik elszámolással édesapjának. Azt azonban nem tagadja, mindig is édesapja véleménye volt az irányadó.

Sándor egyfajta mentorként állt fia mellett, akár az X-Faktor idején Nagy Feró. Az énekes általában megfogadta édesapja tanácsait, de mint minden gyerek, előfordult, hogy fellázadt a szülői szigor ellen. Állandó vitaforrás volt például az, hogy Csaba titokban előszeretettel nassolt.

Átváltozások az X-Faktorban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csaba ugyan már nem kisgyerek, de túlhajszolt életmódja miatt,még most is szüksége van arra, hogy valaki odafigyeljen rá. Szülei ezért is örültek annak, amikor megtudták, hogy fiuk életmódváltásának köszönhetően - a Zsírégető Klubhoz való csatlakozásával - egészségesen és rendszeresen táplálkozik.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük