Ilyen egyszerű volna? Hát ezért működik jól Várkonyi Andrea párkapcsolata

Várkonyi Andrea a Mokkában mesélt az anyaságról és Bochkor Gáborral való párkapcsolatáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karrier, család és magánélet. Kétségkívül egy nő számára nincs az életben nagyobb kihívás, mint hogy dolgozó asszonyként, szerető feleségként és odaadó anyaként is a lehető legjobban teljesítsen mindhárom fronton, ami, valljuk be, emberpróbáló feladat.

Liptai Claudia néhány napja a Mokkában két olyan népszerű hazai sztárral beszélgetett, akik elmondhatják magukról, hogy példamutató módon állnak helyt életük minden területén már évek óta.

2007-ben született meg kislánya

Szandi mellett Várkonyi Andrea mesélt őszintén arról, hogy mennyiben változtatta meg párja, Bochkor Gábor és az ő életét kislányuk, Nóri megszületése, aki 2007 áprilisában látta meg a napvilágot.

A 36 éves műsorvezető-riporter humorérzékéről tanúbizonyságot téve elmondta, hogy náluk a munkaidő jelenti a legnagyobb problémát. Párja ugyanis hajnalban, míg ő délután-este dolgozik, és közben ott van egy gyerek, akit logisztikázni kell.

Liptai Claudia megjegyezte, hogy bennük is biztosan felmerült már, hogy vajon jó anyák-e. Erre Várkonyi Andrea viccesen rögtön hozzátette, hogy bizony ő is elképzelte már, ahogyan lánya felnőttként közli majd vele, hogy rossz anya volt.

Ők a szülők, nem mások

Ami pedig a lelkiismeretüket illeti, Andi megnyugtatta Szandit, hogy bizonyos szempontból nézve felesleges ilyesmiken aggódniuk, hiszen gyermekeiknek nincsen más nézőpontjuk, lévén, hogy ők, nem pedig mások a szüleik.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bochkor Gábor kedvese elárulta: mindketten nagyon odafigyelnek arra, hogy kettesben is rendszeresen eltöltsenek néhány napot, éppen ezért legutóbb is elutaztak néhány napra, hogy romantikázzanak egy kicsit.

- De a sorba vegyük be a nőnek maradás feladatát, ami borzasztóan fontos, és az alapja annak, hogy a szülők együtt tudják ezt az életet vinni - árulta el kapcsolatuk titkát Várkonyi Andrea.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Hozzátette, hogy kislányuk véletlenül sem bünteti őket emiatt, hiszen neki ez buli, és mindenkinek jót tesz a külön töltött idő, ám az önös érdeket sem felejtette el, hiszen hazaérkezésük után Nóra első kérdése az volt, hogy milyen meglepit hoztatok?

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük