A Class FM sztármamija! 2 évesen is kész kis pasi Vágó Piros imádott fia

Vágó Piros az RTL Klub Reggelijében mutatta meg tüneményes kisfiát, Zalánt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai sztárok közül sokan örömmel és büszkén mutatják meg a nyilvánosságnak tündéri gyermekeiket - a népszerű rádiós műsorvezető, Vágó Piros és kétéves kisfia például az RTL Klub Reggeli című beszélgetős műsorában vendégeskedtek.

Az imádnivaló Zalán eleinte egy kicsit meg volt illetődve a kameráktól és a stúdiótól, de aztán hamar hozzászokott a rivaldafényhez.

Zalán sokat váratott magára

Vágó Piros 2006-ban mondta ki a boldogító igent kedvesének, Attilának, a boldog pár pedig rögtön elkezdett próbálkozni, ám a teherbeesés nem ment olyan könnyen.

A szép műsorvezető kétszer is áldott állapotba került két éven belül, ám mindkét esetben tragédiával végződött a terhesség, Piros ugyanis elvetélt. Zalán végül 2008 elején fogant meg, és szeptemberben egészségesen jött a világra, a szülők legnagyobb örömére.

Ám a kis csöppséget váró időszak sem volt felhőtlen a házaspár számára: az első három hétben  szó szerint ágyhoz volt kötve, még csak fel sem kelhetett. Egy bevérzés miatt ugyanis nagy volt a magzatleválás veszélye, ezért Piros folyamatosan hormonokat és magnéziumot kapott.

Zalán igazi felfedező

Vágó Piros szerint a kisfiú örökölte édesanyja érdeklődő természetét, mindent alaposan megszemlél és megvizsgál, kíváncsisága azonban sokszor okoz aggodalmat az anyukájának, hiszen Piros nem győz szaladgálni a kis lurkó után.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mint a legtöbb kisgyerek, Zalán is szeret mindenhez hozzányúlni, azt pedig kifejezetten élvezi, ha a mama figyelmét magára vonhatja. Kedvenc játéka az alufólia és a számítógép - a cuki kisfiú egyszerűen nem tud betelni ezzel a két dologgal.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Zalán nagyon hamar rájött, hogyan kell kezelni a számítógépet, szüleinél azonban nem aratott osztatlan sikert a gyors tanulási folyamat, mivel a kicsi előszeretettel nyomogatta a kikapcsoló gombot, nem kis bosszúságot okozva ezzel az anyukájának.

Piros persze megbocsájtja ezeket az apró csínytevéseket, de hogyan is tehetne másképp, hiszen Zalán születése óta saját bevallása szerint egyszerűen bearanyozza minden napját.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük