Kínos intim titkáról vallott Ulrika Jonsson műsorvezető

A népszerű tévésztár olyan dolgokról mesélt, amiket egy nő sem vall be szívesen.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ulrika Jonsson svéd származású televíziós műsorvezető  - egyebek közt a BBC1 műsorán futó Dog Eat Dog valóságshow vezetése fűződik a nevéhez - nemrég elmesélte, négy gyermekének megszületéséhez nemcsak kellemes emlékek kapcsolódnak.

A szőkeség ugyanis bevallotta, terhességei alatt és utána is milyen sokáig gyötörte az inkontinencia. Bár úgy gondolta, ez olyasvalami, amit titkolni és elhallgatni kell, kiderült, a világon még vagy ötmillió nő szenved a vizelet megtartásának nehézségétől.

Sokan járnak ugyanabban a cipőben

Mivel a hölgyek többsége rendkívül kínosnak érzi, hogy ilyen esetben orvoshoz forduljon, egy kampány keretén belül szeretnék felhívni a figyelmet a betegségre, a megelőzésre, és természetesen a kezelési módokra egyaránt.  A Wellbeing of Women's health, vagyis a WoW felmérése alapján ugyanis az esetek hetven százaléka gyógyítható.

Ám hogy az érintettek könnyebben megnyíljanak orvosaiknak, az egyik nagy női tisztasági termékgyártó vállalat is a kezdeményezés mellé állt. És nemcsak betéteikkel próbálnak segíteni a nőknek, hanem megfelelő információkkal is – ezek közvetítésére kérték fel a 41 éves, többgyermekes tévést.

Jonsson kertelés nélkül bevallotta, milyen érzés volt, amikor a pocakjában növekvő kis jövevény megállás nélkül rugdosta.

- Bár már 14 éve múlt, amikor 27 évesen először teherbe estem, még mindig élénken emlékszem arra, micsoda rugdalózást csapott a hasamban a kisfiam. Néha úgy megrúgta a hólyagomat, hogy azt hittem, nem bírom ki a toalettig. Persze mindemellett tudtam, minden várandós nő hasonlókat él meg.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Amivel azonban nem számoltam, az az, hogy a szüléssel nem szűntek meg a megpróbáltatások. Mivel egyik terheskönyv sem részletezte ezt az állapotot, sokáig úgy hittem, csak velem fordul elő, ezért aztán senkinek nem meséltem róla - mondta.

Azzal, hogy nyílt vallomást tett, a sztár azt szeretné elérni, hogy minél több szenvedő nő forduljon urológusához. Sokakat ugyanis olyan súlyosan megterheli lelkileg a betegség, hogy depresszióba is esnek miatta.

Ezt is szeretjük