Imádja meztelen testét a lekarcsúsodott Tyra Banks

Tyra Bankst évekig piszkálták túlsúlya miatt. Most visszatért, és láthatóan remekül érzi magát a bőrében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek leghíresebb fekete szupermodellje, Tyra Banks bizonyára egészen pontosan emlékszik arra a két évvel ezelőtti napra, amikor, egy előnytelen lesifotónak köszönhetően, ország-világ szembesült a ténnyel: bizony már egyáltalán nem olyan karcsú, mint volt fénykorában.

Az a bizonyos fotó két évvel ezelőttről - és a szexi valóság napjainkban

Mint kiderült, a lassú súlygyarapodás azután indult be, hogy 2005-ben egy látványos Victoria's Secret-show keretén belül búcsút mondott a kifutónak, hogy azontúl televíziós karrierjére koncentrálhasson.

Bár tény, a Topmodell leszek vezetésével ismert arc lett a tévénézők körében, a jövő kifutócsillagainak keresgélése közben önmagáról elfeledkezett egy kissé.

Karcsú modellből duci tévésztár

Így két év alatt a 178 centis modell 73 kilóssá hizlalta magát. Bevallása szerint szalonnakockákkal és pirítósdarabkákkal dobta fel az unalmas salátákat, nem beszélve a zsíros öntetekről. Így nem csoda, hogy a hájpárnák gyarapodni kezdtek testén.

A bomba végül a már említett lesifotóval robbant - onnantól kezdve nem volt olyan hét, hogy ne került volna szóba a súlya. Akkoriban ugyan kiállt a kerekebb nőkért, de úgy tűnik, mégiscsak zavarták a gömbölyded formák.

Pucéran a legjobb

- Egyszerűen jobban érzem magam, ha karcsúbb vagyok - könnyebben elalszom, nem horkolok annyit, jobb az erőnlétem, no és persze a karjaim is szép feszesek. Sőt, és ezzel talán már túl sokat elárulok, egyszerűen akkor vagyok igazán elememben, amikor egy szál ruha sincs rajtam - tréfálkozott megkönnyebbülten a 44-es ruháit 36-osra cserélő sztár.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom
És ha már lúd, legyen kövér - a 35 éves Tyra Banks ugyanis nem csak a túlsúlyától szabadult meg, de a már-már védjegyévé vált póthajfürtjeitől is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Hihetetlen, de 17 éves korom óta viseltem valamilyen parókát, póthajat vagy műcopfot. Most végre meg akartam mutatni, milyen is vagyok valójában, mindenféle pótizé nélkül - lelkendezett a minap Larry King show-jában.
Ezt is szeretjük