Büszke az alakjára! Tóth Gabi ezúttal miniruhában vadította a nézőket

Tóth Gabit A Nagy Duett színpadán dögösebbnél dögösebb szettekben láthatták a nézők.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 legújabb népszerű produkciója, A Nagy Duett színpadán az amatőr énekesek mellett az extrémnél is extrémebb ruhák vonulnak fel péntek esténként.

A női versenyzők közül a legbevállalósabb kétségtelenül a Megasztárral befutott Tóth Gabi, aki bizony nem rejtegeti a kíváncsi tekintetek elől karcsú alakját.

Szexi piros ruhában

A 23 éves énekesnő bebizonyította, hogy falatnyi sortban is dögös, az április 30-ai élő adásban pedig minden korábbinál szexibb, piros ruhában lépett színpadra.

Ahogy korábban a Feminának elmondta, egy év alatt 12 kilót fogyott, melynek eredményeként már egy deka felesleg sem maradt rajta.

Hosszú combjait és darázsderekát pedig nem is rejtegeti, a kivágott piros ruha épp hogy csak ott takart, ahol kellett, ugyanakkor lapos hasát is látni engedte.

Gabi élő energiabombaként mozog a színpadon, így nem csoda, hogy hamar megtalálták a közös hangot párjával, Tillával.

Kiestek A Nagy Duettből

Ám úgy tűnik, produkciójuk mégsem győzte meg a nézőket, hiszen a negyedik döntő alkalmával nekik kellett búcsút inteniük a versenynek.

A 2011-es Glamour-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tom Jones Sex bombját a már tőlük megszokott átéléssel adták elő, így megérdemelten kapták meg a zsűritől a 29 pontot, és a műsorvezető Majkának is az ő produkciójuk tetszett a legjobban.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ám az összesített szavazatok alapján ők és a Tóth Vera-Rákóczi Feri alkotta páros jutott az utolsó helyekre, a játékot pedig a fiatalabb Tóth-lánynak kellett abbahagynia.

Ennek ellenére nem lehet oka a panaszra, hiszen karrierje egyre feljebb ível, második nagylemeze 2010 szeptemberében került az üzletek polcára.

Ezt is szeretjük