Bámulatosan lefogyott! Tolvai Renit testhez álló, tűzpiros ruhában fotózták

Tolvai Renáta a közelmúltban büszkén mutatta meg karcsú vonalait legújabb fotózásán.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik figyelemmel követték tavaly ősszel és télen a Megasztár ötödik szériáját, azok minden bizonnyal jól emlékeznek arra, amikor Mester Tamás talán kissé meggondolatlanul megkritizálta Tolvai Renáta alakját.

A szigorú zsűritag a TV2 népszerű tehetségkutató műsorának november eleji élő adásában azt mondta a fiatal lánynak, hogy szerinte Reni kicsit husi ahhoz, hogy szexi ruhában lépjen a színpadra!

Liptai Claudia védte meg

Mester Tamásnak ezzel a beszólásával sikerült sokakat magára haragítania, ám Liptai Claudia rögtön a védelmébe vette a megszeppent versenyzőt, és azt kérdezte tőle, hogy aki husi, az már nem is lehet szexi?

Tolvai Renáta most már minden bizonnyal csak mosolyog az egészen, hiszen nemcsak a Megasztár 5-öt nyerte meg tavaly, hanem testsúlyfeleslegétől is megszabadult az elmúlt hónapokban.

Nem véletlenül kérte fel fotózásra egy női magazin a 2010-es Év Hangját, aki örömmel mondott igent, hiszen saját bevallása szerint nagyon élvezi a fotózásokat, és az ezzel járó megszépülést.

Bombázó volt tűzpiros ruhájában

A 20 éves énekesnő egy gyönyörű tűzpiros ruhában állt a fotós kamerája elé, amiben kétségkívül nagyon dögösen nézett ki, joggal lehet rá büszke pasija, Kállay-Saunders András.

A 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Igazából az elegánsabb ruhákat szeretem, mint a sportosakat, de egy fotózásra felveszek bármilyen ruhát, mert mindenben jól érzem magam - nyilatkozta az Aktív operatőrének.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Tolvai Reni elárulta fogyásának titkát is: elmondása szerint rengeteget táncolt, sok vizet ivott, de odafigyelt az egészséges táplálkozásra, de a testmozgás fontosságát is hangsúlyozta.

Ezt is szeretjük