Tina Turner 70 évesen és plasztikázva is lenyűgöző

Tina Turner nem hazudtolta meg magát a közelmúltban Párizsban, és kirobbanó formában pózolt a fotósoknak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vajon a Tina Turnerről készült legújabb fényképeket látva ki gondolná, hogy a rocknagyi tavaly november 26-án ünnepelte hetvenedik születésnapját? A világhírű amerikai énekesnő ugyanis kora ellenére igazán csúcsformában van, joggal irigykedhetnek rá az olyan fiatal énekesnők, mint Rihanna vagy Lady GaGa.

Tina Turnert január 25-én örökítették meg a Palais de Chaillot-ban, ahol ő is tiszteletét tette a Paris Fashion Week keretén belül megrendezett Giorgio Armani-divatbemutatón. A rekedt hangú énekesnő kifejezetten elegánsan festett, és a sztárokat megszégyenítő módon örömmel pózolt az őt fényképező lesifotósok kamerája előtt.

Visszafogott plasztikák

Pedig minden bizonnyal Tina Turner is a plasztikai sebészethez fordult, hogy fiatalon tartsa magát. Arcbőre feltűnően ránctalan, ami alapot ad a gyanúra, miszerint a sebészek az elmúlt évek során rajta is végrehajtottak néhány ráncfelvarrást, a botoxinjekciókról nem is beszélve.

Ám a Private Dancer előadója sok más hírességgel ellentétben egyáltalán nem esett túlzásba ezen a téren. Sőt, mi több, egy kiváló sebészt találhatott magának, aki a beavatkozások során nem tette tönkre a rocknagyi arcának vonalait, és nem szabta rémmé vagy felismerhetetlenné.

Bujkálnia kellett

Az eredetileg Anna Mae Bullock néven született énekesnő karrierjét Ike Turner indította el a hatvanas években, aki azonban éveken keresztül bántalmazta őt. Az énekesnőnél 1976-ban telt be a pohár. Néhány centtel és egy benzinkártyával a zsebében elhagyta a férfit, az elkövetkező hónapokat pedig barátainál bujkálva töltötte.

15 sztár a Nyúl jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A nyolcvanas évek első felében jutott vissza a csúcsra - lemezeiből 200 millió példányt adtak el világszerte, a Rolling Stone pedig minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének nevezte.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Több éve tartó visszavonulását 2008-ban szakította meg a karrierje ötvenedik évfordulójának alkalmából rendezett turné kedvéért, amely 2008-2009 egyik legsikeresebb koncertsorozata lett.

Ezt is szeretjük