Agyrázkódást szenvedett Tilla kisfia

Tilla nemrégiben a Tabu TV-nek nyilatkozott, ahol többek között bicajszeretetéről és annak veszélyeiről vallott.

Till Attila manapság az egyik legnépszerűbb magyar tévés, aki számos műsorban bizonyította már rátermettségét, nemsokára pedig a Megasztár 5 műsorvezetőjeként láthatjuk viszont Liptai Claudia oldalán.

Népszerűségét részben talán annak is köszönheti, hogy ismertsége ellenére nem akar sztárnak látszani, és nem száguldozik méregdrága autókon. Sőt! Tilla előnyben részesíti a kerékpárt, és ha tehetné, mindenhová bringával menne.

Nem veszélytelen

Szenvedélyét már fiaira is átragasztotta, bár mint kiderült, nem éppen veszélytelen a két keréken való közlekedés.

Ahogy a Tabu TV riporterének elmesélte, középső fia, a kilencéves Simon ugyanis éppen a napokban szenvedett enyhe agyrázkódást, mert a szükséges védőfelszerelés nélkül bicajozott.

Kell a sisak

- Amikor az én gyerekeim otthon, a kertben a többi gyerkőccel együtt bringáznak, akkor nem hordanak sisakot, és ezt képtelenség is lenne megkövetelni tőlük - mesélte a Tabu TV-nek.

- Ehhez képest - folytatta - Simike, a középső gyerekem most kapott egy enyhe agyrázkódást, mert fejre állt a bringával. Én azért hordok sisakot, mert fejre álltam egyszer, nem lett semmi bajom, de megéreztem, hogy mi történt volna, ha a fejemet verem szét a hátam helyett a betonon!

Ezért is tartja fontosnak, hogy mind az autósok, mind pedig a kerékpárosok tisztában legyenek a közlekedés veszélyeivel, és segítsék egymást az utakon, hogy minél kevesebb halállal végződő baleset történjen.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Gyerekkorban kell elkezdeni. Ha egy gyerekbe belevernek bizonyos dolgokat, hogy például hogyan kell átmenni egy kereszteződésen, mik azok a pillanatok, helyzetek az utcán, amikre figyelni kell, akkor hátha nagyobb lesz a túlélési esélye mindenkinek - árulta el.

Fotók: Europress

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük