Ha kell, órákat ingázik! Távkapcsolatban él új kedvesével a TV2 sztárja

Szorcsik H. Viktória életébe tavaly augusztusban köszöntött be a szerelem, és azóta is nagyon boldog.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok többsége szereti titokban tartani magánéletének alakulását, Szorcsik H. Viktória azonban néhány hete őszintén mesélt arról, hogy tavaly nyáron bizony teljesen váratlanul beköszöntött életébe a szerelem.

A Jóban Rosszban csinos színésznője örömmel újságolta el a Best magazinnak, hogy 2010 augusztusában ismerkedett meg egy jótékonysági rendezvényen Tamással, ahol nyíltan flörtöltek egymással.

Eleinte hárított

Elmondása szerint a dolgok innentől kezdve könnyedén haladtak volna tovább, és habár telefonszámot cseréltek, ő mégse vette fel a telefont vagy válaszolt a 22 éves fiú SMS-eire - Tamás azonban tántoríthatatlan volt.

Kitartása pedig nem volt hiábavaló, októberben ugyanis Viki mindenkinek elküldte az új mobilszámát, köztük hódolójának is, aki rögtön válaszolt neki, innentől kezdve pedig ment minden magától, mint a karikacsapás!

A TV2 népszerű szappanoperájának Bencsik Beája elárulta, hogy elkezdtek beszélgetni, ő pedig hamarosan rádöbbent, hogy egy hullámhosszon vannak, és ekkor már az első randevú sem váratott magára sokáig.

Nagyon elbűvölte a fiatalember

Ahol természetesen elcsattant az első csók is, Viki pedig nem leplezte, hogy mennyire elbűvölte őt a srác: nemcsak a külsejét, hanem a személyiségét is imádja, vallomása szerint igazán romantikus fiú, és nagyon összepasszolnak.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyetlen egy akadály nehezíti meg a turbékoló szerelmespár hétköznapjait: Tamás vidéken lakik, 60 kilométerre Budapestről, ezért aztán, ha látni szeretnék egymást, akkor valamelyiküknek utaznia kell.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Szorcsik H. Viki azt is elmondta, hogy esténként gyakran ő száll vonatra, hogy együtt tölthesse az éjszakát szerelmével, de egyetlen percet sem sajnál, mivel egyszerűen nem bírja ki, hogy ne találkozzanak minél sűrűbben.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük