Kiderült az igazság! Ezért hagyta el váratlanul kedvese a TV2 sztárját

Szorcsik H. Viktóriával, a Jóban Rosszban sztárjával szakított a pasija, és nagyon megviselte az eset.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig néhány hete számoltunk be mi is róla, hogy Szorcsik H. Viktória életébe beköszöntött a szerelem, most pedig arról számolt be a Bors, hogy a fiatal színésznővel váratlanul szakított kedvese, Tamás.

A Jóban Rosszban csinos sztárja megerősítette a szomorú hírt a bulvárlapnak, és őszintén mesélt a szakításuk mögött meghúzódó okokról, amelyek nem mások voltak, mint a féltékenység és a távolság.

Nem működött a távkapcsolat

Habár Viki a közelmúltban még örömmel újságolta a Best magazinnak, hogy mennyire szerelmes, ezért pedig akár órákat is hajlandó ingázni, hogy láthassa Budapesttől 60 kilométerre élő kedvesét, végzetüket ők sem kerülhették el.

A TV2 népszerű szappanoperájának Bencsik Beája nem titkolta el, hogy nem működött a távkapcsolat: az elmúlt 30 napból ugyanis mindössze három nap tudtak találkozni, de akkor is csak néhány órára.

Azt sem rejtette véka alá, Tamás nehezen viselte, hogy barátnője nemcsak a sorozatban, hanem egy férfimagazinban is fehérneműben mutatta meg bájait, az utolsó csepp a pohárban pedig az SP klipjében való szereplés volt.

Rossz viszonyban váltak el

Szorcsik Vikit saját bevallása szerint szörnyen lesújtotta, amikor párja elhagyta őt, veszekedtek is egy sort, és, mint mondta, korántsem barátságban váltak el. Éppen ezért most nagyon rideg a viszonyuk, mintha Tamás egy kellemetlen ismerőse lenne.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 19 éves sorozatsztár mellesleg nem érzi magát hibásnak a szakításban, mostanra pedig már sikerült valamelyest feldolgoznia ezt a traumát. A csalódás azonban felnyitotta a szemét: többet nem akar magának civil társat!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Véleménye szerint ugyanis egy közszereplő, aki jól ismeri a showbiznisz világát, sokkal megértőbb lett volna, de a keserűség ellenére nem adja fel, és tovább keresi azt, akivel boldogan élhet élete végéig.

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük