Megosztotta az örömhírt! Kisfiúval várandós a TV2 népszerű sztárja

Szorcsik H. Viktóriát elkísérte az Aktív stábja is az ultrahangvizsgálatra, ahol kiderült, kisfia születik majd.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk a váratlan örömhírről, amikor augusztusban kiderült, hogy Szorcsik H. Viktória babát vár, akinek megszületését február elejére várják.

- Azért azt érezni, hogy a saját gyermeked növekszik a hasadban, és hogy mekkora és milyen, az egy csodálatos dolog - nyilatkozta terhessége kapcsán néhány héttel ezelőtt.

Kisfia születik

A Jóban Rosszban csinos színésznője néhány nappal ezelőtt kedvesével és leendő anyósával ultrahangvizsgálaton járt, ahová elkísérte őket az Aktív stábja is, hogy megörökíthessék a pillanatot, amikor kiderül, fiú vagy lány-e a kisbaba.

Mindannyian meghatódva figyelték a kijelzőt, ami megmutatta a pocakban növekvő magzatot, majd mikor kiderült, hogy Vikinek kisfia lesz, a könnyeiket is alig tudták visszatartani.

A 19 éves sorozatsztár terhességének bejelentése után azonban nem sokkal később kiderült, hogy alacsony testsúlya miatt veszélyeztetett terhes, orvosa tanácsára pedig szigorúan pihennie és gyarapodnia kellett.

Távozott a sorozatból

Szorcsik H. Viki ezért úgy döntött, hogy leendő gyermeke egészségének érdekében távozik a TV2 népszerű szappanoperájából, ahol jövő hét végéig találkozhatnak még vele a nézők.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- 47 kiló voltam, amikor megtudtam, hogy teherbe estem, és most vagyok 53 kiló, ezt a mérleg mutatja, úgyhogy megvan az a pár kiló, ami hiányzott - újságolta örömmel a leendő anyuka.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Viki 26 éves barátja egyelőre nem nyilatkozott kedvese terhessége kapcsán, de most kivételt tett, és megosztotta a nézőkkel érzéseit az apasággal kapcsolatban, aminek nagyon örül.

- Leírhatatlan, de egy kicsikét szokatlan is még, én ilyen vizuális típus vagyok, hogyha meglátom, majd akkor - osztotta meg érzéseit a nézőkkel Klötzl András.

Ezt is szeretjük