Ő már a harmadik lurkó! A TV2 sztárapukája megmutatta kéthetes fiát

Szikszai Rémusz harmadik gyermeke, Gáspár András 2011. június 21-én látta meg a napvilágot.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban nyári szünetre ment, de a TV2 sikersorozatának Várnagy Elődje nem unatkozik.

Ugyanis megszületett Szikszai Rémusz harmadik kisfia, Gáspár András. A 42 éves színész minden szabadidejét a legkisebb trónörökössel tölti, miközben élete első rendezésére készül.

Június 21-én jött a világra

Szikszai Rémusz két hete már nem kettő, hanem három fiú édesapjaként siet haza családjához, ha épp nem színházi premierjére készül - Szikszai Gáspár András, a legapróbb trónörökös június 21-én született.

- Hihetetlenül boldog vagyok, az egész család nagyon várta már Gáspár érkezését. Minden zökkenőmentesen zajlott, a kisfiam és a feleségem is nagyon jól van - árulta el a Jóban Rosszban Várnagy Elődje.

- Minden szabadidőmet Gáspárral töltöm, ha tehetem, ott vagyok az esti fürdetésnél, és boldogan kelek fel hozzá éjszaka - tette hozzá a népszerű sorozatsztár.

Régi álma is valóra vált

Szikszai Rémusz boldogságát csak fokozza, hogy régi álmát valóra váltva megrendezheti a Caligula helytartója című darabot.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Csupa jó dolog történik velem mostanában, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Rengeteget készültem erre a bemutatóra. Most először rendezőként, nem pedig színészként izgulom végig a csütörtöki premiert - árulta el.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Az utóbbi időben a TV2 képernyőjéről hiányzó színész ősszel visszatér Várnagy Előd szerepében, ám hogy milyen izgalmakat tartogat a rosszfiú Csillagkúton, az néhány héten belül, augusztus 22-től derül csak ki a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban.

Fotók: Red Lemon

Ezt is szeretjük