18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kiderült! 13 000 nővel feküdt le Warren Beatty

A nőfaló Warren Beatty nemcsak a csinos színésznőket, hanem a csúnya és testi hibás hölgyeket sem vetette meg.

A közelmúltban jelentek meg azok a részletek Peter Biskind Warren Beattyről szóló életrajzi írásából, amelyek pillanatok alatt óriási botrányt kavartak. A Sztár: Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát? címmel január 12-én megjelenő botránykönyv állítása szerint a 72 éves amerikai színész-rendező 35 év alatt 12 775 különböző nővel létesített nemi kapcsolatot! Ez megközelítőleg azt jelentené, mintha Ajka felnőtt lakosainak női felét tette volna magáévá három és fél évtized alatt.

Balra Beatty Julie Christie és Goldie Hawn, jobbra pedig Diane Keaton oldalán

A könyv írója szerint – aki a sztár jó barátjának tartja magát - Beatty hozzájárult ahhoz, hogy a biográfia hivatalosként jelenjen meg, ám ezt az állítást a Huffington Postban szóvivőjén keresztül maga a színész cáfolta. Ettől függetlenül számos pikáns és bizarr sztori szivárgott ki a Bonnie és Clyde szívtiprójának magánéletéről.

Lehetetlen teljesítmény

Biskind szerint Beatty húszévesen veszítette el szüzességét, és a nőket csak az 1992-ben Anette Beninggel kötött házasságáig számolta. Ezen hihetetlennek tűnő állítás szerint 35 éven keresztül a jóképű Warrennek minden nap le kellett feküdni egy másik nővel, ami valljuk be, teljességgel lehetetlennek tűnő teljesítmény.

Peter Biskind azonban további zavarba ejtő részletektől sem kíméli meg olvasóit, állítása szerint ugyanis Beatty nemcsak a csinos, hanem a csúnya és testi hibás nőkhöz is vonzódott!

Pikáns szextitkok tömege

Habár a könyv számos részlete vitatható, a leghíresebb kapcsolatairól szóló fejezetek igazságtartalma már kevésbé vonható kétségbe. A nőcsábász első komolyabb szerelme Jane Fonda volt, aki állítása szerint képes volt úgy kiakasztani az állkapcsát, mint egy piton, ezáltal pedig nagy dolgokat lenyelni.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Joan Collins Biskind szerint például nem is bírta tartani a bika rohamtempóját. Azt azért beismerte, elképzelhető, hogy napi hétszer is szeretkeztek, bár ő többnyire már csak feküdni bírt alatta.

Rajtuk kívül hosszabb-rövidebb kapcsolat fűzte még Natalie Woodhoz, Julie Christie-hez, Diane Keatonhoz, Isabelle Adjanihoz és Madonnához is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük