Ételmérgezést kapott! Kórházba szállították a tehetségkutató sztárját

Steven Tyler, az American Idol zsűritagja gyomorrontást kapott, és még aznap balesetet is szenvedett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az American Idol rebellis zsűritagja, Steven Tyler bizonyára nem vágyik egy ideig vissza Paraguayba, ottani tatózkodása ugyanis a lehető legrosszabbul sikerült.

A TMZ hírportál értesülései szerint a sokat megélt rockert betegség és baleset egyránt sújtotta.

Rosszul lett és elesett

A hírek szerint Steven Tyler paraguayi hotelszobájának zuhanyzójában annyira rosszul lett, hogy összesett.

Az ájulás vagy inkább esés következtében az énekes beütütte a fejét, arcán zúzódások keletkeztek és két foga is kiesett.

Ismerve az Aerosmith frontemberének zűrös múltját - drog- és alkoholmámorban töltött éveit - sokan azt feltételezték, hogy az énekes valószínűleg megint a pohár fenekére nézett, vagy kokain hatása alatt vált önveszélyessé.

Az igazság azonban ennél jóval banálisabb. Tyler menedzsere ugyanis elmondta, hogy a rocksztár ételmérgezést kapott a latin-amerikai ország kosztjától, ezért tört rá a rosszullét.

Kórházban kötött ki

A 63 éves rocker - kiszáradva és legyengülve - épp a mosdóba készült kitámolyogni, amikor elcsúszott a fürdőszoba kövén.

- Steven Tyler gyomorrontást kapott, rosszul lett, összesesett, így történt a baleset. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta. A hotelból a közeli kórházba vitték, ahol ellátták és már haza is engedték - nyilatkozta az énekes menedzsere.

A szerencsétlen eset szinte vígjátékba illő, de Tylernek valószínűleg nem sok kedve van nevetni, már csak azért se, mert két foga kiesett az eséstől. Szerencsére csak műfogakról van szó - amit a hírek szerint már pótoltatott is -, a sötét múltú rockernek ugyanis már kokainos időszakában kihullott az összes foga az ínysorvadástól.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Simon Fuller által megálmodott tehetségkutató zsűritagja a kellemetlen incidens miatt lemondta paraguayi koncertjét, de elnézést kért rajongóitól, és megígérte, hogy bepótolja a bulit.

Ezt is szeretjük