Szétrobbanni készülnek a vénülő Sylvester Stallone erei

Igazán sokkoló eredményhez vezethet, ha valaki nem bírja abbahagyni a mértéktelen edzést.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallonéról igazán nem mondhatja el az ember, hogy nem tesz meg mindent a jó kondiért, bár az utóbbi időben mintha már látványos túlzásokba esne.


Azt eddig is tudtuk, időről időre plasztikai műtéteknek teszi ki magát, hogy a 62 évéből legalább tízet letagadhasson, és ha mindez nem elég, rendszeresen botoxot is fecskendeztet az arcába.

Sőt, legújabban két méretes tetkó is díszíti a vállait, bár az igazat megvallva, ezek inkább nevetségesnek, mintsem ifjabbnak tüntetik fel.

Erei jobban dagadnak, mint karjai

A Rocky-filmek sztárja itt azonban nem állt meg, bár már nagypapakorba lépett, továbbra is kemény edzéseknek teszi ki testét, hogy egy cseppnyi zsír se tapadhasson rá.

Persze érthető, hogy a Rocky- és a Rambo-filmek legújabb részének forgatása idején a legjobb formáját akarta hozni, ám azóta már eltelt egy kis idő, igazán lazíthatna.

No, ez az, ami nem nagyon megy neki – csak arról feledkezik meg, hiába az egészséges életmód, még a mértéktelen edzéseknek is lehet káros hatása.

Elég csak megnézni a muszkliember karján dagadó ereket, melyek pont úgy tűnnek, mintha azon nyomban fel akarnának robbanni.

A legdurvább férfi sztárplasztikák

Nézegess képeket!

Elolvasom
A legutóbbi fotók egyébként a Baleár-szigeteki Formenterában készültek, ahol Stallone a családjával nyaralt.

Láthatólag próbálta behozni egész éves napfényadagját a vakáció alatt, aminek meg is lett az eredménye: ropogós pirosra sült a tűző napsütésben.

Ezt is szeretjük