Kínos fotó! Túl rövid szoknyát húzott a 75 éves Sophia Loren

Sophia Loren egy új olasz sorozat premierjére meglehetősen szexi és kíméletlenül rövid ruhát húzott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiába van valaki már hosszú évtizedek óta a showbizniszben, mégis becsúszhat neki egy-két olyan divatbaki, amit utána győzhet kiverni az emberek fejéből.

Pedig különösen az internet korában nem ártana a tükör előtt elpróbálni az állást, ülést, lehajolást, hogy még véletlenül se hozza magát kínos vagy nevetséges helyzetbe az adott sztár. Mint történt az legutóbb az olasz filmgyártás nagyasszonyával, Sophia Lorennel.

Élő legenda

Szó, mi szó, a sorozatos plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően a 75 éves díva gyönyörű, kerek keblekkel és irigylésre méltó alakkal rendelkezik. Nem beszélve lábairól, melyekre sok ötvenes sztár szíves örömest lecserélné saját, kevésbé tökéletes virgácsait.

Ám bármennyire is jól tartja magát - 2007-ben még a híres Pirelli-naptárban is pózolt - , azért arra valószínűleg egy néző sem kíváncsi, mit rejteget combjai között az egykori szexszimbólum. Márpedig Lorent nem sok választotta el attól, hogy intim bájait villantsa!

A dívát a napokban Rómába hívták egy tévészerepelésre annak alkalmából, hogy az olasz tévében elindul a La Mia Casa e Piena di Specchi - azaz körülbelül: Az én házamban sok a tükör - című sorozat, mely lényegében Sophia Loren életéről szól.

Még mindig dögös

A sztár maga volt a pikáns elegancia, hiszen fantasztikusan festett fekete miniruhájában és mélyes dekoltált felsőjében.

De amikor belesüppedt a kényelmes bőrfotelbe, ráadásul lazán keresztbe tette lábait, szoknyája annyira felcsúszott, hogy szinte még a bugyija is látszott - amit pedig valószínűleg nem szándékozott a tévénézők elé tárni.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom
A La Mia Casa e Piena di Specchiben egyébként Loren a saját édesanyját, Romilda Villanit alakítja - helyette pedig Margareth Made bújik fiatalkori önmaga bőrébe. De rajongói nemcsak a képernyőn láthatják, hanem a mozivásznon is. Február óta tekinthető meg a mozikban a Kilenc című musical, melyben egyebek közt Nicole Kidman, Daniel Day Lewis és Penélope Cruz oldalán szerepel.
Ezt is szeretjük