Mellrákot találtak a 40 éves Sonique testében

A nyolcvanas évektől sikeres sztárt nemrég diagnosztizálták a gyilkos kórral, és orvosai úgy döntöttek, meg kell operálni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angol énekesnőt és dj-t, Sonique-ot az elmúlt héten kedden mellrákkal diagnosztizálták, orvosai pedig úgy döntöttek, nem várhatnak a műtéttel, minél előbb meg kell operálni.


Így aztán alig egy héttel később, június 15-én, hétfőn, reggel 7 óra környékén a londoni Harley Street-i klinikára szállították a hírességet, ahol azon nyomban alávetették a beavatkozásnak.

Évente 45 ezer britet diagnosztizálnak mellrákkal

Sonique, azaz eredeti nevén Sonia Clarke a műtét után még napokig a kórházban marad, leghamarabb szombaton engedik haza, erősítette meg a hírt a szóvivője.

Természetesen a nyárra tervezett koncertjeit – néhány nap múlva Ausztriában lépett volna fel, a Danube Island fesztiválon - le kellett mondania.

És valószínűleg új lemeze, a World of Change sem tud világot látni a jövő hónapban, ahogy eredetileg tervezte.

Imádja a zenélést

Az 1968-as születésű híresség tinédzserként, Londonban kezdte zenei karrierjét, a Fari elnevezésű reggae-banda tagjaként.

Először 1985-ben kóstolt bele a sikerbe, ekkor jelent meg ugyanis a Let Me Hold You című kislemeze, majd ezután nem sokkal az S'Express formációhoz csatlakozott.

A kilencvenes évek végén már népszerű dj-ként dolgozott Ibizán, ám a világraszóló elismerést az ezredfordulón aratta.

2000-ben hatalmasat robbant az It Feels So Good sláger, mely számtalan slágerlista első helyéig is felkúszott, az énekesnő pedig a rákövetkező évben megkapta a BRIT Award Legjobb női előadónak járó díját.

Ezt is szeretjük