Most már biztos! Otthagyja az X-Factort a szókimondó zsűritag

Simon Cowell a napokban bejelentette, nem kíván részt venni a brit X-Factor újabb évadában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napjaink legsikeresebb tehetségkutatójának létrehozása Simon Cowell brit producer nevéhez fűződik, akik az American Idolban megszerzett tapasztalatait és saját ötleteit összegyúrva hozta létre az X-Factort 2004-ben.

Az ismerős, mégis újszerű formula, a zsűritagok mentorként való részvétele és az élő adások varázsa olyan ütős kombinációt eredményeztek, hogy az eltelt években számos ország átvette a műsort - köztük hazánk is.

Amerikában próbál szerencsét

Ám hiába a frenetikus siker, Cowell úgy érzi, hat évad után a tehetségkutató Nagy-Britanniában már kifáradt kissé.

Ezért aztán sokak megdöbbenésére nemrégiben úgy döntött, inkább a tengerentúlra koncentrál, és összehozza az első American X-Factort - a britet pedig pihenteti.

A közeljövőben az emberek csak egyetlen műsorban találkoznak majd velem - és az nem Angliában lesz - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Úgy véli, az ehhez hasonló show-k elsősorban a szórakoztatást tűzik ki célul, ám a jó hangulatot nem lehet kierőszakolni. Ha pedig egyszer elveszíti a dolog a varázsát, akkor búcsút kell neki inteni.

Még nem tudja, mi lesz

- Az az igazság, hogy most hétről hétre átgondolom, mert mindig más passzban vagyok. Talán megvárom, míg a mostani évad véget ér, és akkor döntök véglegesen. Persze úgyis a közönség mondja majd ki a végső szót: ha ők még mindig élvezik, akkor talán folytatom, de csakis az amerikai műsor után - tette hozzá.

Az X-Faktor kulisszatitkai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A nézettséggel egyébként sosem volt gond, a jelenleg futó hetedik évad adását múlt szombaton 12,5 millió brit néző követte figyelemmel. Ugyanakkor a kritikai hangok is megerősödtek, kiderült ugyanis, hogy egy autotuning berendezéssel javítottak kicsit a sztárjelöltek hangi adottságain.

Ráadásul mintha a válogatáson igyekeztek volna minél botrányosabb jeleneteket is rögzíteni - így került be például két jelentkező összeverekedése is a leadott műsorba.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindenesetre az biztos, hogy Simon Cowell jövő tavasszal kezdi a meghallgatásokat, és a műsor 2011 szeptemberében debütálna Amerikában, de a zsűritagok kiléte - természetesen rajta kívül - egyelőre rejtély.

Ezt is szeretjük